22.07.2024

Хороскоп за 29 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Днес може да постигнете успехи във всякакви дейности, които налагат да общувате добре и да проявявате способността си да убеждавате. Ако трябва да проведете важна среща, направете го – ще се справите отлично. Като цяло денят се очертава да е интересен и динамичен за вас.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес може успешно да използвате въображението си, за да решите какво точно искате да постигнете и как да действате. Денят ви дава шанс да експериментирате дори при изпълнението на рутинни задачи и да направите така, че всекидневието да ви стане по-интересно.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес не разпилявайте енергията си по много посоки – няма как да свършите всичко, и то максимално добре. Опитате ли се, може да се претоварите. Определете приоритетите си и действайте по план. Може да научите добри новини, свързани със семейството и децата.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес ще спечелите, ако отправите поглед към бъдещето, а не се вкопчвате в миналото или в настоящето. Възможно е да ви осени нова идея или да решите да предприемете някаква промяна. През днешния ден вероятно на дневен ред ще излязат семейни въпроси.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днешният ден ще е много динамичен, с чудесни възможности за общуване, говорене и споделяне на идеи. Ще успявате да вдъхновявате околните и ще блестите с остроумието и интелекта си. Денят е чудесен за сделки, за обсъждания и за сключване на договори.

deva.png
Дева 23.08-22.09
През днешния ден е възможно да се създадат чудесни условия за усъвършенстване в работата. Ако ви е нужно нещо – контакт или информация, лесно ще го получите, така че споделете с някого какво точно ви трябва. Чудесен ден за професионални изяви или за явяване на интервю за работа.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес може да достигнете до решение, което да повлияе на бъдещето ви. Ако пред вас се открие възможност за обучение или за пътуване, не я изпускайте. Денят е благоприятен за генериране на нови идеи, за творчески изяви и нестандартно мислене.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес вниманието ви ще бъде насочено по-скоро към семейството и личния ви живот, а не към работата. Домашният уют ще ви действа добре и ще ви създава усещане за спокойствие. На работа се опитайте да не се вкопчвате в сигурното и заложете на новото и различното.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
През днешния ден ще се създадат чудесни условия да си побъбрите с приятели, да се позабавлявате заедно и да откриете пресечни точки. Ако се срещнете човек, който ви разбира и споделя възгледите ви, това ще извика у вас чувството, че сте приемани от другите. Много от вас ще сте настроени на романтична вълна и ще ви се иска да прекарате повече време с любимия си човек.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днешният ден ви дава шанс да постигнете пробив в служебни взаимоотношения, в които преди сте се изправяли пред проблеми и неясноти. Ако има нещо, което ви тревожи, подхванете разговор. Не го отлагайте – през следващите дни страстите ще са силни и ще ви е по-трудно да говорите спокойно.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днешният ден ще е позитивен за вас, независимо дали ще решите да заложите на работата или на забавленията. Ще се почувствате чудесно, ако направите нещо за външния си вид – например да си сложите специален грим или да си купите нова дреха.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес ще се чувствате чудесно, дори когато сте насаме със себе си. Няма да ви е скучно – може да попаднете на интересен филм, да се посветите на някакво хоби или да намерите нещо полезно в интернет. Денят е чудесен да се освободите от негативни емоции и от вредни навици.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email