27.05.2024

Хороскоп за 28 септември 2019

Овен 21.03-19.04
Възможно е този ден да ви се стори скучен, тъй като е свързан с изпълнението на рутинни задължения. Но и в тези си действия вие си оставате отговорни, а това ви носи само положителни перспективи както за вас, така и за хората до вас. Обадете се на стари и добри приятели и прекарайте вечерта приятно.

Телец 20.04-20.05
В професионалната си заетост ще дадете всичко от себе си, за да постигнете резултатите, които желаете. Не така ще стоят нещата ви в личен план. Нуждаете се от спокойствие, за да обмислите стратегията си по отношение на своя цел, която се оказва нелека. Каквито и перипетии да имате, останете честни и достойни хора.

Близнаци 21.05-20.06
Няма да бъде от най-комфортните ви дни днешният. С повече усилия ще изпълнявате рутинните си задачи. Ще ви занимават мисли свързани с дълбоко-философски и житейски проблеми, които ще ви подтикват и към адекватни действия.

Рак 21.06-22.07
Успявате да преодолеете колебанията си и се заемате сериозно с начинание, на което възлагате големи надежди. Предвид краткото време, с което разполагате ще трябва да положите доста усилия за да успеете. Уверени сте в себе си и ако направите необходимото ( а вие знаете какво е то ) няма начин да не успеете. Отпадат притесненията ви свързани със здравето.

Лъв 23.07-22.08
Съзнателно ще наложите дистанция между себе си и онези, които ви дразнят с користното си поведение. Финансова договореност или друга търговска операция ще ви донесе печалба или подготви към такава. Непреодолими желания ще ви тласнат към някого, вие си знаете кой е той. Но, фаворизирането на един, за сметка на друг човек може да ви създаде главоболия в последствие.

Дева 23.08-22.09
Ще бъдете доволни от делова среща и ще създадете полезни за бизнеса ви контакти. Животът ще ви предложи приятни изненади, но те ще дойдат в отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех ще зарадва всички ви.

Везни 23.09-22.10
Този ден ще премине бързо, тъй като вие ще сте прекалено заети да обръщате внимание на нещата, които се случват около вас. Вглъбени сте в работата си и не спирате да измисляте все по-оптимални варианти за следващата си стъпка на работното място. Бъдете стриктни към ангажимент, касаещ ваш близък, не го разочаровайте с извинения.

Скорпион 23.10-21.11
Упоритостта в работата ви ще дава своите резултати. Ще се радвате на заслужено признание и материални придобивки. Няма да ви липсва настроението, независимо от поведението на околните. Бъдете толерантни към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми и не присъства край вас.

Стрелец 22.11-21.12
С повече търпение ще постигнете съгласие по спорни въпроси и напредък в развитието на бизнеса ви. В противен случай има риск от грешки, за които не сте подготвени. За това заложете на сигурното и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Възможни са здравословни неразположения.

Козирог 22.12-19.01
Развитията около вас ще внесат промени в програмата и поставят условия, с които ще се съобразите. Възможно е и да отстъпите от определени позиции, правейки го в чужд интерес, но е сигурно, че няма да оставите делата си да зависят от други хора. Вие най-добре знаете как да се погрижите за себе си и ще го направите.

Водолей 20.01-18.02
Днес ще бъдете напълно освободени във взаимоотношенията с потенциалния интимен партньор, а това със сигурност вещае успех. Не опитвайте силите си във финансови начинания. На съвсем друга вълна сте. Помислете къде е най-подходящото място за вашата специална вечер. Изборът може да се окаже особено важен.

Риби 19.02-20.03
Днес ще имате достатъчно време да съчетаете професионалните и семейните си ангажименти. Първите са свързани със значителен приток на средства в бюджета ви, което значително може да разнообрази почивните дни на семейството ви. За това се погрижете деловата ангажираност да приключи своевременно за да можете да сте с близките си по-дълго.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email