31.05.2024

Хороскоп за 28 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
С решителни действия преминавате през препятствията по пътя си и с това амбицирате и хората около вас да направят същото. Забързаният ви ритъм днес може да стане причината да пропуснете нещо, но то едва ли ще е фатално. Погрижете се да не останете с недовършена работа, така ще сте далеч по-спокойни. В личен план ви предстоят промени.

Телец 20.04-20.05
Посветете този ден на почивката и се опитайте да се разтоварите. Не мислете за работа или за други ангажиращи неща, а се заемете с приятни или пък полезни дейности. Не е изключено през деня да получите покана за вечеря, приемете я. Това би бил чудесен завършек на този ден.

Близнаци 21.05-20.06
В публичните изказвания бъдете премерени и в никакъв случай не давайте израз на личното си отношение. По думите ви ще съдят и за други, за това отговорността ви е по-голяма. Не се отказвайте от излет сред природата или други развлечения, ако може да си ги създадете. Духовните занимания също ще ви привличат.

Рак 21.06-22.07
Днес сте от галениците на съдбата. Ще получите оферта за нова дейност, която ще съвпада с вашите възможности и нагласа. Само ще трябва да пренебрегнете някои от домашните си задължения, за да си набавите достатъчно средства. Възможен е здравословен проблем при някои от вас, свързан с очите. Не позволявайте от преумора да стигнете до разбалансиране и неадекватност. В движение отстранявайте плявата. Иначе препятствията само ви амбицират и укрепват волята ви.

Лъв 23.07-22.08
Усилията да сте във фокуса на вниманието изморяват и изхабяват емоционално. Бъдете обективни към себе си и не стигайте до крайности. Добри възможностите в посока на отдиха ще ви предостави днешния ден, използвайте ги. Здравословното ви състояние също се нуждае от грижи, не пренебрегвайте хронично страдание.

Дева 23.08-22.09
Бъдете такива, каквито сте. Инициативни и с неспокоен дух. Събитията ще ви подготвят за промени от различен характер. С несломимата си воля ще успеете да осъществите намеренията си и с това да направите живота си по-добър. Подкрепа ще имате в лицето на партньора, близките си и хората от обкръжението ви.

Везни 23.09-22.10
Освобождавайки се от вътрешното си напрежение, ще балансирате мислите, чувствата и желанията си. Така хармонизирани ще намирате бързо правилните решения и ще пристъпвате към действия. Починете си днес, като се занимавате с приятни неща. Любимия човек ще ви зарадва с нещо ново.

Скорпион 23.10-21.11
Ще се посветите на връзката си с човека до вас и това ще направи деня ви особено вълнуващ. Любовта ви дава сили да постигнете намеренията си, гледайки на трудностите с усмивка. Непредвидени събития ще ви улеснят и накарат да се чувствате така, сякаш имате допълнителен източник на енергия.

Стрелец 22.11-21.12
Не се колебайте да действате бързо, ако ситуацията го изисква. По-добре така, отколкото да изчаквате. Семейните проблеми, които отвличат вниманието на мнозина от вас, скоро ще бъдат разрешени и не бива да ви притесняват. Ще са необходими повече компромиси от ваша страна.

Козирог 22.12-19.01
Денят ви ще бъде натоварен, предвид домашните ви задачи. Ако не ги пропуснете ще подобрите семейните настроения и ще заздравите отношенията си там. Лесно ще намерите път към по-различни предложения, ако дадете преднина на желанията си, потърсите развлекателни занимания и се отдадете на любимите си удоволствия.

Водолей 20.01-18.02
С тиха нежност в душата си ще търсите обяснения и причини за ново създала се ситуация. Безспорно заслуга за нея имате и вие, но, ако сте неудовлетворени, не съдете другите. Волята ви да бъдете сред победителите ви ще ви направи по-твърди и успяващи. Бъдете толерантни към слабите и не им причинявайте излишни страдания.

Риби 19.02-20.03
Развили сте сетивата си и умеете да се вслушвате в тях, за това няма да останете изненадани от развитието на събитията. Добри или лоши, оценката остава за вас, но е сигурно, че ще се възползвате от създалата се възможност. С гъвкава мисъл и воля ще довеждате делата си до край.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email