04.10.2023

Хороскоп за 28 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
През днешния ден ще се създадат чудесни условия за разговори, обсъждания и срещи – както по работа, така и с приятели. Лесно ще омайвате хората около себе си, защото ще им действате позитивно и ще внасяте хармония. Чудесен ден за парти и за развлечения.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес може да постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху собствените си планове и амбиции и работите за тяхното осъществяване. Не харчете пари лекомислено – по-скоро търсете начини да стабилизирате финансите си и да се подсигурите за бъдещето.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес ще се открие чудесна възможност да реализирате на практика някоя своя идея и да постигнете трайни резултати. Денят е чудесен за бизнесдела. За да сте максимално ефективни, полагайте повече усилия и бъдете постоянни. Ако обаче се почувствате изтощени, незабавно намалете темпото.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес ще сте по-чувствителни от обикновено и, дори да криете емоциите си, трудно ще излъжете себе си. Внимавайте, защото потискането на чувствата може да ви причини здравословни проблеми. Денят е много подходящ да се освободите от нещо старо.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес не се страхувайте да бъдете себе си и да кажете онова, което мислите и чувствате. Желанието да бъдете добри на всяка цена и хората да ви харесват може да се обърне срещу вас и в крайна сметка другият човек да се окаже подведен. Внимавайте как използвате иронията, защото може да нараните някого.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес има шанс да утвърдите репутацията си в работата и да покажете на какво сте способни. Отнасяйте се сериозно към поетите ангажименти и не давайте обещания, които не бихте могли да изпълните, защото ще подведете друг човек, а това няма да се отрази добре на взаимоотношенията ви.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес ще може спокойно да изпълните служебните си задачи. Оставете по-важните дела за следобед, защото тогава шансът да постигнете желания резултат ще е по-голям. Денят е чудесен за изяви – пред публика, пред колегите в работата или чрез някакво творчество.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес успешно ще насочите усилията си към разрешаването на въпроси, свързани с някакво съвместно начинание. В работата може да сключите нов договор за партньорство. Отнасяйте се сериозно към финансите си и ги разпределяйте мъдро – прекалената спестовност може да ви попречи да похарчите пари за нещо, което ще ви бъде полезно.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
За да осъществите намеренията си днес, разчитайте на външна помощ. Може да ви помогне приятел, любимият ви човек или да срещнете някого, с когото сте на една вълна. Ще постигнете повече, ако работите в екип с хората около себе си и обсъждате идеите си с тях.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес има шанс със самочувствие успешно да отстоявате правата си дори сред хора, пред които не сте го правили. Няма да е много добре да предприемате активни действия до обяд, но следобед може да станете доста продуктивни.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес ще сте на романтична вълна. Ще искате да споделяте желанията си и ще копнеете за вниманието на човека, който ви вълнува. Денят е много благоприятен да се изявите в работата или чрез някакво занимание за свободното време, особено ако е свързано с писане, говорене или майсторене на нещо с ръце.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес трудно ще се концентрирате върху работа, която ви отегчава или ви натоварва. Денят обаче ви дава шанс да правите неща, които обичате, и да обърнете по-голямо внимание на себе си. Подарете си приятна разходка, отидете на танци или на боулинг – ще ви се отрази добре.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email