27.05.2024

Хороскоп за 27 септември 2019

Овен 21.03-19.04
Ще ви вълнуват възможностите ви за личен просперитет, разчитайки знаците и предвид стремежите си. Подкрепата на влиятелни и добронамерени хора ще внесе известно успокоение в душата ви, а плановете ви ще добиват все по-ясни очертания. Ще следват успехи, заслугата за които ще е най-вече ваша.

Телец 20.04-20.05
Усърдно ще се заемете с промяна на част от организацията на работното място и ако сте водещи, е възможно да срещнете неодобрение сред екипа. Нужно е убедително да говорите и представите новите си виждания за отговорностите на всеки един от колегите си. Трудът ви няма да остане без последствия, ще последват положителни развития.

Близнаци 21.05-20.06
Изкушавате се от възможностите, които ви се предлагат. Заедно със свои колеги ще успеете да постигнете резултата, към който упорито се стремите от известно време. Впечатлени сте от идеята на делови партньори относно бъдещ проект и отсега проучвате възможностите за осъществяването и. Работите в правилната посока.

Рак 21.06-22.07
Настроението ви днес се мени доста често и ви кара да се чувствате несигурно и неудовлетворено. В никакъв случай не мислете за нещата, които не сте успели да свършите, а за онези, с които сте се справили. Това ще повиши самочувствието ви.

Лъв 23.07-22.08
Подготвени сте за всичко, което ще последва днес. Голяма част от програмата е по ваша инициатива и това ви прави горди, съдейки по прогнозируемостта, с която се случват нещата около вас. Дано това се хареса и на другите. Интимната ви връзка ще навлезе в нов етап от развитието си, което за не семейните може да означава и брак.

Дева 23.08-22.09
Ако успеете да трансформирате творческия си порив в реални дела, ще останете доволни от себе си. В делови план ще търсите сътрудничество на хора, от които зависите в някаква степен, но и в чиято лоялност не се съмнявате. Запазете дискретност, ако информацията, с която разполагате не е предназначена за широката публика.

Везни 23.09-22.10
Работата ви днес ще е повече и няма да ви позволи отклонения и волности. Отговорностите ви са наистина големи – кариера, семейство, роднини и те ще заемат по-голяма част от мислите ви. Нуждаете се и от време за себе си, помагащо ви да релаксирате и насладите на нещата, които ви радват извън дома. Подарете си го това време.

Скорпион 23.10-21.11
Очаквайте скорошно подобрение на финансовото ви състояние. Не се притеснявайте излишно за каквото и да било, но гледайте разумно на нещата. Направете нещо, което ще ви подейства разтоварващо, ако имате време поспортувайте.

Стрелец 22.11-21.12
Днес сами се натоварвате с неща, които ще са ви в прекалена тежест. Смятате, че можете да се справите, но едва ли ще е толкова лесно. Не поемайте повече ангажименти, отколкото можете да свършите. Работете усилено и разчитайте и на съдействието на хората, с които работите. Успехи ще имат онези от вас, които се занимават с търговия.

Козирог 22.12-19.01
Бизнесмените ще приключат работата си по сделка, с която ще повишат финансите си. Във всеки един момент от нуждите си знаете как да ги осигурите, което ви прави победители. Не бързайте с рисковани начинания, има неща, които предстои да се случат, за да бъде работата ви успешна.

Водолей 20.01-18.02
Ще отхвърлите изостаналите си задачи и от това ще ви стане по-леко на душата. Семейството ви очаква от вас инициатива, за която сами сте дали знак, не ги разочаровайте. Подарете вниманието и чувствата си на хората, които обичате. Това ще ви зареди допълнително с енергия.

Риби 19.02-20.03
Мислите на част от представителите на знака са насочени към привлекателен човек от противоположния пол. Чувствате се харесвани и едновременно с това се опитвайте да заблудите обекта на чувствата си. Работата днес едва ли ще ви изненада с нещо различно. Настроението на работното място ви зарежда с положителна енергия.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email