22.02.2024

Хороскоп за 27 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Конструктивното ви мислене и поведение е гаранция за добре свършена работа. Ще създадете нужната организация и условия за бързото решаване на възникнал проблем, с което ще ускорите други развития в своя полза. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите ви интереси и живейте в мир със себе си и света около вас.

Телец 20.04-20.05
С повече внимание ще се отнесете към въпрос, касаещ и други хора. Запазете необходимото търпение и давайте мнение, само ако ви го поискат. Така ще предотвратите недоразумения и конфликти, към каквито денят предразполага. Не си позволявайте да правите оценка на чужди действия, без това да влиза в задълженията ви.

Близнаци 21.05-20.06
Пред вас се отварят хоризонти, за каквито само сте мечтаели. Добре разбирате, че всичко вече зависи само от вас. Постепенно си изяснявате и какво точно търсите. Усилията ви не са били напразни и възнаграждението предстои. Не се главозамайвайте, защото най-боли при падане.

Рак 21.06-22.07
Постигнатото днес ще ви направи оптимисти за бъдещето ви. Трудът ви не е положен напразно, а и ще защитите интересите си. Овладейте емоциите си и не позволявайте на ситуацията да промени отношението ви към определени хора. Доверете се на усещанията си. Развития, свързани с бъдещи пътувания, образователни програми или други ваши участия ще ви направят по-активни.

Лъв 23.07-22.08
Доверете се на интуицията си и сами преценете дали публичните изяви са най-подходящи за вас днес. Бихте могли да поспортувате или да посветите деня на приятелите. Но пък и семейството ви се нуждае от вас. Намерете най-правилния начин на поведение, за да не дразните никого. Възможно е да откриете вълнуващи неща в света около вас.

Дева 23.08-22.09
Имате сили да посрещнете предизвикателствата и да постигнете това, което искате. Самостоятелните ви решения са продиктувани от засилен интерес към едно или друго нещо, което ви дава енергия и поддържа формата ви. Любовни вълнения ще стоплят изтерзаната ви душа, насладете се на мига.

Везни 23.09-22.10
След размисъл ще направите своя избор в подкрепа на бъдещите си проекти и духовно развитие. Ще загърбите ненужните мисли и притеснения, и ще погледнете напред, откривайки нови предизвикателства и радости. Предложение за съвместна дейност ще събуди у вас неподозиран ентусиазъм.

Скорпион 23.10-21.11
Търсите достойни предизвикателства за почивните дни, а ремонтът на дома въобще не ви грабва. Състезание по надяждане с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да прекалите, това е чудесен повод да проверите семейния си лекар.

Стрелец 22.11-21.12
На онези от вас, на които работата им е свързана с контакти с различни хора този ден ще се стори особено приятен. Всичко днес ви се отдава с лекота, а общуването ви носи най-голямо удоволствие. Освежавате семейната обстановка с нетрадиционно хрумване, което ще бъде одобрено от всички. Радвате се на хармонични отношения с любимия човек.

Козирог 22.12-19.01
Раздразнението ви от нечия недобре свършена работа ще се отрази и на атмосферата около вас. Дори и да сте в правото си да правите забележки и да изисквате повече от подчинените си, давайте си сметка за впечатлението, което оставяте след себе си. Но има други неща, свързани с децата и семейството, които ще ви накарат да се усмихнете.

Водолей 20.01-18.02
Този ден е динамичен и носещ промени на повечето от представителите на зодията. Вие сами ги провокирате с многото си идеи за разнообразие и нововъведения. Висшестоящите се вслушват в предложенията ви, които са наистина ценни за хората, с които работите. В движение ще се справяте с въпроси, възникнали в последствие. Вечерта сте готови на приятно прекарване.

Риби 19.02-20.03
Отношенията си с хората, които ви интересуват ще продължат да ви занимават и днес. Не се огорчавайте, ако не срещнете разбиране от някои, собствените им грижи ги владеят повече, отколкото вашите. Въпреки всичко атмосферата ще предразполага към повече задушевни разговори и откровения.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email