16.04.2021

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Хороскоп за 26 януари 2020

oven.png
Овен 21.03-19.04
Възможно е днес да ви владеят променливи настроения, без дори да има конкретна причина за това. Ако направите нещо за себе си или се задълбочите в някаква любима дейност, може да се почувствате по-добре, а и ще направите деня си по-приятен.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес може да се открие възможност да се изявите по някакъв начин или да омаете някого с чара си. Денят е чудесен за забавления и за срещи с приятели. Ако имате деца, поиграйте с тях или ги изведете сред природата – ще си изкарате чудесно и ще забравите за служебните проблеми.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес повечето от вас, вместо да се виждате с други хора или да се занимавате с активни дейности, ще изберете домашния уют и собствената си компания. Помързелувайте, ако имате нужда от това – ще си починете добре и ще съберете сили за следващата седмица.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес общуването с любимия човек ще бъде доста чувствено. Какви точно ще бъдат емоциите зависи най-вече от отношенията между вас и от това доколко искрени сте във връзката си. Не критикувайте и не обвинявайте хората около вас, защото така няма да постигнете нищо – по-добре им обяснете как се чувствате.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес по-добре не си правете прибързани заключения, защото има риск сами да се вкарате в някой филм. Ако не знаете фактите, не правете нищо. Ще трябва да намерите начин да се съобразите с желанията на друг човек, без да пренебрегвате себе си и собствените си чувства.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днешният ден е подходящ да се сбогувате с нещо старо, а не да предприемате нови начинания. Усещате много ясно какво иска сърцето ви, така че не пренебрегвайте тези свои желания, като излагате разумни мотиви. Имайте предвид обаче, че това, към което се стремите, може и да се разминава с желанията на партньора/партньорката ви или на друг важен за вас човек.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес отделете малко време, за да останете насаме със себе си. Ако го направите и укротите мислите си, може да достигнете до важно прозрение и да откриете път, който до този момент не сте откривали. Грижете се повече за здравето си. Кратка диета ще ви пречисти от токсините.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес едва ли ще имате желание да вършите нещо, само защото така трябва или за да угодите на други хора. Няма и смисъл да го правите – по-важно е да се погрижите за себе си. Може спокойно да се доверите на вътрешните си усещания, които ще са доста силно изразени.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес типичният за вас оптимизъм може да ви помогне да се издигнете над проблемите и да не задълбавате прекалено много в тях. Ако нещо не се получава както го искате, дайте си малко почивка и гледайте философски на нещата.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес ще се почувствате добре, ако направите нещо за себе си. Може да си подарите отпускаща вана или домашна разкрасяваща процедура. Не потискайте желанието си да се поглезите, защото така ще се лишите от удоволствието, което заслужавате.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес може да се окажете изправени пред предизвикателството да поддържате баланса във важни за вас взаимоотношения. Ще трябва да решите кое да последвате – разума или сърцето. Сега е моментът да направите корекции в отношенията, така че с партньора/партньорката ви да се чувствате добре или да прекратите връзка, която е изчерпана.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email