23.07.2024

Хороскоп за 26 септември 2019

Овен 21.03-19.04
Денят ще носи повече активност и динамика на събитията. Онези от вас, които ще участват в изпити, интервюта, конкурси ги очаква успех. Разкриват се благоприятни перспективи за лично усъвършенстване. Намерете време за разтоварващи мигове с любими хора. Идеите ви са на път да се реализират, но и вие трябва да си помогнете.

Телец 20.04-20.05
Вървите неотклонно по пътя, който сте си избрали. Макар и бавно, постигате целите си и това ви изпълва със задоволство. Не сте склонни да се поддавате на влиянието, което някои хора се опитват да наложат над вас. Следвате единствено собствените си принципи и не се интересувате от то приказките на околните. Сърдечният ви партньор има нужда от помощта ви.

Близнаци 21.05-20.06
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.

Рак 21.06-22.07
Ще прибавите нови задачи към натоварената си програма. Перспективата да успеете добре я осъзнавате и това ще ви мотивира допълнително. Вечерта е възможно да ви обземе разочарование, което можете да избегнете, ако подбирате компанията си. Това са уроци, които трябва да приемете, независимо, че ви натоварват.

Лъв 23.07-22.08
Очаква ви ползотворен ден. Усилията, които полагате постепенно започват да дават резултат. Едва ли ще ви бъде лесно, но вие не се спирате пред нищо, когато искате да постигнете своя цел. В определен момент обстоятелствата са на ваша страна, което допълнително ви мотивира.

Дева 23.08-22.09
Доверието във вас расте и благодарение на проявената ви лоялност към партньори и хора от обкръжението ви. Съвместните ви участия ще наситят деня ви с емоции и успешни изяви. Сред познатите ви има такива, с които ще се сближите особено и заедно да извървите отреденият ви общ път.

Везни 23.09-22.10
Като истински професионалисти, с добра квалификация и опит, бързо ще напреднете в работата си. Събитията ще се развиват според очакванията ви и скоро ще постигнете това, което желаете. Бъдете търпеливи и приемайте съветите на специалистите, винаги има какво да научите и усвоите.

Скорпион 23.10-21.11
Бързо ще се освободите от колебанията си и ще направите своя избор в подкрепа на бъдещите си проекти и духовно развитие. С поглед напред, ще откриете нови предизвикателства и много причини, заради които си струва да се потрудите. Идея за нов бизнес или допълнителна дейност ще събуди у вас неподозиран ентусиазъм.

Стрелец 22.11-21.12
Мнозина от представителите на този знак са ангажирани с конкурси или изпити. Бъдете уверени в онова, което сте в състояние да покажете и не се притеснявайте излишно. Очарованието ви няма да остане незабелязано и от човек, който отдавна е привлечен от личността ви. Вечерта ви очаква особено приятно преживяване.

Козирог 22.12-19.01
Действате организирано днес и не допускайте на непредвидени обстоятелства да нарушат намеренията ви. Възможно е обаче изненадващ факт да ви принуди да действате по различен начин. Запазете спокойствие и се опитайте да не губите позициите си. Бъдете сигурни, че ще имате на своя страна хора, които да ви подкрепят. Избягвайте конфликтите в личен план.

Водолей 20.01-18.02
Използвайте всичките си ресурси за подобряване на благосъстоянието си. На първо време се погрижете за здравето си, за да сте работоспособни и в добра форма на духа. Образователни занимания, изучаване на чужди езици и използване на интернет в работата са сред приоритетите за други от вас.

Риби 19.02-20.03
Работата ви днес изисква търпение и прозорливост. Ако владеете емоциите си и не изпадате в крайности, ще постигнете по-бързо целите си. Към близките си не бъдете прекалено настойчиви, с повече такт ще ги насочите в посоката на мислите си и ще ги убедите в правилността им. Насърчете ги за желанията си.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email