07.12.2023

Хороскоп за 26 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.

Телец 20.04-20.05
Засилени вълнения, свързани най-вече с промяна на работното място, което за някои означава и заемане на нова длъжност. Ще има и други събития, които да разнообразят деня ви. Заложете на практичния подход в подбора, бъдете убедителни и ще можете да защитите интересите си. Приятелски срещи и подновяване на връзки.

Близнаци 21.05-20.06
Повечето от вас ще разпределят деня си между служебните ангажименти и домашната работа. С добрата си организация ще задоволите очакванията на близките си. Вероятно това ще ви натовари повече, но ще ви остане време и за отдих. Можете да постигнете желаното, а резултатите ще ви обнадеждят за бъдещето ви.

Рак 21.06-22.07
Денят ще ви донесе възможности да покажете истинската си същност. Изяви на творчески способности и всеотдайност към любими хора. Ще изпитате влечения към забави и нова любов. На други им предстоят приятни емоции от сбъдването на позабравени желания. Чувствате се щастливи.

Лъв 23.07-22.08
Чрез професионалните си занимания ще подобрите бюджета си, в подкрепа на който ще са повечето от срещите ви днес. Времето ще ви стигне и за по-приятни занимания. Нечие тържество ще ви накара да се отпуснете и повеселите. Пътуващите да бъдат особено внимателни, натовареното движение може да им създава напрежение и умора.

Дева 23.08-22.09
Изпълнени сте с идеи и това ви личи. Вършите много неща на куп, но рискувате да не останете доволни от резултатите. Парични проблеми ще ви принудят да вземете компромисни решения. Не се огорчавайте, ще поставите рекорди по рационално мислене.

Везни 23.09-22.10
Нова придобивка или присъствието на харесвана личност ще ви създаде настроение и ще подобри перспективите. С повече находчивост и ще си осигурите добри предпоставки за успешна сделка. Други от вас ще представят идеите си пред хора, имащи властта да ги реализират.

Скорпион 23.10-21.11
Възможно е да настъпи промяна в програмата ви за деня. Ще трябва да я приемете, за ваше добро е. Не бъдете твърде високомерни и в случай на нужда се обърнете за съвет към компетентен човек. Ще бъдете завладя ни от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време по вас друг ще страда. Не го пренебрегвайте!

Стрелец 22.11-21.12
Ако ви се наложи да вземате важни решения се допитайте до хората, чието мнение цените. Добрите ви намерения ще ви помогнат по-бързо да постигнете целите си. Ако все пак ви се прииска да споделите интимни желания, има с кого. Сериозността ви към партньора е очевидна и това се споделя от него.

Козирог 22.12-19.01
Необходима ви е повече твърдост и решителност, за да се справите с финансов проблем. Изчакайте по-благоприятен момент за делови начинания, но не прекратявайте отношенията си с партньор, когото смятате за непрогресивен. В даден момент ще ви потрябва помощта му.

Водолей 20.01-18.02
Отношенията с партньора ви носят добро настроение и ви карат да не мислите за грижи и проблеми. Не пренебрегвайте нечие внимание към вас, това сега може и да не ви вълнува особено, но обстоятелствата ще ви принудят да се съобразявате. Близо сте до разрешаването на битов дискомфорт.

Риби 19.02-20.03
Нуждата от спокойствие и възстановяване на силите ще ви накара да оставите всичко на собствен ход и да релаксирате. Близостта на природата ще ви зареди с енергия, както и да се забавлявате на воля. Предстои да вземете решение по въпроси, касаещи и други хора. Финансовото ви състояние се подобрява.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email