27.02.2024

Хороскоп за 21 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Каквото и да се случва днес, не бива да се съсредоточавате върху проблемите и да се отчайвате, а следва да ги анализирате, да помислите дали не сте допринесли за възникването им. И, съответно – да намерите решение, което до този момент ви е убягвало. Точно сега това ще постигнете лесно.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес вероятно ще постигнете напредък при разрешаването на финансов или имотен въпрос – ще получите това, което искате. В работата заложете на сътрудничеството с колеги и помощници – самостоятелно едва ли ще успеете да се справите.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес ще проявявате склонност да казвате това, което мислите и да отстоявате вижданията си – нещо, което би могло да ви вкара в конфликт, но може и да ви донесе облекчение и усещане за свобода. Възможно е да достигнете до прозрение, което да ви подскаже как да подхождате спрямо друг човек.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Твърде вероятно е днес да ви отправят интересно предложение, да научите неочаквани вести или да вземете решение, което да има отношение към професионалното ви развитие. Мислете рационално и стратегически и гледайте позитивно на промените. Възможно е да получите пари.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днешният ден е чудесен за водене на преговори и за сключване на договори. Вниманието ви ще бъде заето с някаква професионална изява, а някои от вас може да получите предложение за по-добро заплащане или свързано с кариерното ви развитие.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Какъвто и проблем да възникне във взаимоотношенията ви днес, не се отказвайте да го разрешите, дори да е трудно – точно сега е моментът да покажете, че с постоянство и търпение всичко се постига. Някои от вас ще бъдете изненадани от отворилата се интересна нова възможност за кариерното ви развитие.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес ще водите разговори или преговори, но вие сте особено добри в това, така че едва ли ще има защо да се притеснявате, особено ако сте изпълнявали своята част от договореностите или сте готови да го правите в бъдеще. Възможно е да получите подарък от съдбата – нещо, което ще ви зарадва.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
За да вървите днес успешно напред и да подобрявате ситуациите в личния или в служебния си живот, ще трябва да се преборите с някои трудности и с нечия съпротива. Бъдете търпеливи и се опитайте да гледате на проблемите не като на непреодолими стени, а по-скоро като на препятствия, които сте способни да преодолеете.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Ако искате да споделите нещо днес, направете го открито. Недейте да злословите зад гърба на човек, който не ви е приятен, не се опитвайте да привличате хора на своя страна, само и само да стане на вашето. Честното общуване ще дава плодове и ще ви покаже, че всяка истина има поне две страни.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес на работното ви място ще назряват или ще се случват промени, които няма как да избегнете. Ще имате обаче избор – или ще им се съпротивлявате, или ще погледнете на тях като на възможност да направите някакви подобрения в организацията на работата, във взаимоотношенията си с колеги, дори да промените самите себе си.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днешният ден ще е особено благоприятен за вас – може спокойно да проявявате по-голяма смелост във всичко, което правите, и да не се притеснявате да отстоявате това, в което вярвате. Не допускайте през следващите дни да се окажете саботирани от две неща: от страховете и от колебанията си.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес не обвинявайте човека до себе си за проблемите помежду ви – опитайте се да погледнете реалистично на него/нея и на връзката ви и да разберете дали самите вие сте не сте сгрешили някъде. Възможно е някои от вас да осъзнаете, че повече не бива да възпирате промени, които отдавна назряват.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email