05.12.2023

Хороскоп за 20 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Ако в днешния ден проявявате по-голяма предпазливост и намалите малко темпото, няма да си създадете сами проблеми в работата. Ако трябва да напишете важен имейл, отложете това за утре – днес няма да постигнете успех. Концентрирайте се върху едно нещо – така няма да изгубите ценна енергия.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес се грижете по-добре за здравето си, включително за емоционалното – негативната енергия или желанието на някои хора да ви повлияят и да ви накарат да играете по техните правила може да се отрази зле и на тялото, и на психиката ви. Избягвайте да прекалявате с алкохол и с вредни храни.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес много мисли ще се въртят в главата си, но във ваша полза ще е да изчакате малко и да не предприемате нищо важно до утре. Възможно е наяве да излезе проблем, който сте имали в миналото, но не сте го разрешили – добре е да го анализирате и да прецените как да постъпите.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес няма да постигнете кой знае какъв успех в начинанията си. Ако искате да споделите нещо с любимия човек, изяснете си какво изпитвате, но по-добре ще е да отложите разговора за някой от следващите дни. В работата се опитайте да сте по-спокойни – силните емоции ще ви разцентроват.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес няма да постигнете кой знае какъв успех в начинанията си. Ако искате да споделите нещо с любимия човек, изяснете си какво изпитвате, но по-добре ще е да отложите разговора за някой от следващите дни. В работата се опитайте да сте по-спокойни – силните емоции ще ви разцентроват.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес наяве ще излезе някаква несправедливост, проявила се във взаимоотношенията ви – най-вероятно с партньор/партньорка, но е възможно да е и с родител или работодател. Трудно е да се каже коя оценка е вярна – вашата или на другия човек, но при всички случаи проблемът ще изплува и мислите ви ще бъдат заети с неговото разрешаване.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес вниманието ви ще бъде заето с ангажимент, който сте поели към някого в личен или в служебен план: сега трябва да го осмислите, да потвърдите отново, че ще го изпълните, или да се откажете от него. Трудностите или евентуалното забавяне не бива да ви спират – бъдете търпеливи и последователни както в действията си, така и когато отстоявате вижданията си.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес в личните си взаимоотношения е възможно да се изправите пред предизвикателства – любимият човек да ви разочарова по някакъв начин или шефът ви да не прояви благосклонност към вас както очаквате. И все пак, въпреки проблемите, ще имате подкрепа – някой ще ви подаде ръка.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес мислете прагматично и стратегически – звездните влияния ще ви помогнат да реализирате плановете си. Отнасяйте се сериозно към поетите ангажименти – сега не е моментът да се проявявате като лекомислени и да подлагате на риск връзки и контакти, които са се доказали във времето.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес е добре да сте умерени във всичко, което правите – и в работата, и в удоволствията. Прекалите си с нещо, последствията за вас ще бъдат неблагоприятни. Ако се налага да подписвате договор, отложете го за утре – условията ще са по-подходящи.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Най-добре ще е днес да спортувате или просто да си мързелувате. Ако все пак се налага, поработете здраво, за да довършите нещо вече започнато. Не подхващайте нови начинания – няма да стигнете далеч и ще срещнете спънки.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес ще реализирате по-лесно целите си, ако работите съвместно с хора, с които сте на една вълна – това важи както за личния ви живот, така и за службата. Започнете ли да раздавате заповеди наляво-надясно, не се учудвайте, че ще срещате съпротива или просто хората ще ви избягват.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email