28.02.2024

Хороскоп за 16 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Навярно през днешния ден ще получите чудесна възможност да укрепите отношенията си с човек, на когото държите. Интимна връзка може да прерасне в трайно партньорство. Ако се занимавате с творческа дейност, днес ще успеете да изразите идеите си и да постигнете добър резултат.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Каквото и да се случва днес, има шанс да погледнете на случващото се от по-широка перспектива. Опитайте се да приемате философски всичко, което става във и около вас, и да не затъвате в излишни драми. Възможно е да ви занимава въпрос, свързан със собственост или с финанси.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес мислите ви ще се въртят повече около вътрешните ви преживявания, отколкото върху случващото се край вас. Намерете начин да си осигурите повече време за почивка, дори ако това налага да се усамотите и да се отделите от близките си хора за кратко.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес оставете работата настрана и наблегнете на забавленията и удоволствията – ще ви дойде добре, ако посетите някакво събитие или се видите с приятели. Може да изпитате желание да разчистите дома си от непотребни вещи. Не се поддавайте на страхове – живейте в настоящето и не се притеснявайте за неща, които не зависят от вас.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес оставете работата настрана и наблегнете на забавленията и удоволствията – ще ви дойде добре, ако посетите някакво събитие или се видите с приятели. Може да изпитате желание да разчистите дома си от непотребни вещи. Не се поддавайте на страхове – живейте в настоящето и не се притеснявайте за неща, които не зависят от вас.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес ще се радвате на хармонични отношения с любимия човек – ще получите неговата/нейната подкрепа и разговорите ще ви доставят удоволствие. Ще имате усещането, че хората са благоразположени към вас и лесно получавате помощ. Денят е чудесен за романтични срещи и за нови запознанства.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес ще се чувствате добре в собствената си кожа и ще говорите това, което мислите. Възможно е да ви завладее желание за приключение и да направите нещо щуро. Ако харесвате някого, има шанс чувствата ви да бъдат споделени, но все пак се убедете в това, защото не е изключено страстта да е замъглила ума ви.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес настроението ви до голяма степен ще зависи от поведението на половинката ви или на друг близък човек. Ако в личния ви живот има драма, тогава вероятно ще ви бъде трудно да се дистанцирате и да мислите за нещо друго. Избягвайте да проявявате ината си, защото нищо няма да постигнете.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес ще сте в добро настроение и ще търсите компанията на близки хора и приятели – за приятен разговор или за забавления. Много от вас ще се насладите на чудесни мигове с любимия човек, особено ако направите нещо забавно и интересно заедно.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес има шанс да осъществите нещо, към което се стремите, но за целта трябва да сте малко по-смели и да споделите ясно и открито какво искате. Възможно е да научите добра новина, свързана с член на семейството или с децата ви. Денят е много подходящ за творческа работа, а и не е изключено да ви хрумне интересна идея.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес ще се чувствате много добре, защото ще се открие възможност да се позабавлявате или да направите нещо интересно. Игрите с децата или спортуването ще ви се отразяват чудесно – дори да имате грижи, ще забравите за тях. Някои от вас може да получите подарък или пари. Денят е чудесен за романтични срещи и изненади.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес ще спечелите, ако гледате на всяка случка като на възможност. Дори да имате проблем, ще успеете да се справите по-добре, ако го приемете като подтик от съдбата да направите нещо за разрешаването му. Погледнете на ситуацията от друг ъгъл и не задушавайте творческия си порив, като си измисляте оправдания защо едно нещо не би могло да се случи.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email