30.05.2024

Хороскоп за 15 септември 2019

Овен 21.03-19.04
Днес няма да имате поводи за безпокойство и въпреки това голяма част от проблемите си ги създавате самите вие. Отпуснете се, смейте на шегите на околните и мислете позитивно. Хората около вас ще ви помогнат за част от ангажиментите ви, отблагодарете им се. Има много дребни неща, които може да направите и ще се почувствате по-добре.

Телец 20.04-20.05
Довършете започнатото, от резултатите днес ще зависят делата ви в следващите дни. Ако се затруднявате с решаването на определени въпроси, потърсете дискретно помощта на хора, които знаете, че няма да ви я откажат. Предимство ще ви носи всяка добра дума и жест, с които вие помагате на нуждаещите се.

Близнаци 21.05-20.06
Приятно обстоятелство ще повиши настроението ви. Много трудно е да угодите на всички. Постарайте се най-вече да сте чисти пред себе си и не взимайте присърце проблемите на всеки срещнат. Предстои ви желана от вас промяна, която значително ще свали напрежението. Наслаждавайте й се.

Рак 21.06-22.07
Развитието на една връзка води до неудобства, които започват да ви тежат. Покажете сила на волята и устойчивост на характера и се отдръпнете, ако преценявате, че мястото ви е другаде. Времето за избор свърши, нужни са конкретни действия, с които да излезете по-скоро от създалата се деликатна ситуация.

Лъв 23.07-22.08
Някои от вас са обхванати от носталгия и им е трудно да се съсредоточат върху непосредствените си задължения. Разговор или писмо до любим човек може много да ви помогнат. Подготовката ви за важно за вас изпитание върви много успешно. Най-сетне окончателно се измъквате от обзелата ви инерция и наваксвате пропуснатото. Избистря ви се идея, която скоро ще осъществите.

Дева 23.08-22.09
Денят ви ще е приятен в компанията на близки хора и хубава природа. Наред с тях са възможни и изненади, които могат да предизвикат промяна в плановете ви. Ще се справите, каквото и да ви струва това. Одобрението на някой ще ви вълнува повече от ситуацията и вечерта ще му отдадете предпочитанията си.

Везни 23.09-22.10
Умората и напрежението в работата ще насочва мислите ви към по-приятни неща. Позволете си глътка отдих. Със сигурност след тях нещата ще ви изглеждат по-добре. Споделете от времето си с любим човек. Ако бъдете по-често заедно отношенията ви ще се стабилизират и ще останете доволни.

Скорпион 23.10-21.11
Доверете се на близките си и заедно ще постигнете повече в общо занимание. Допълнителни доходи за по-напористите, но с цената на повече нерви и напрежение. Ще оставате удовлетворени от себе си и от новостите в живота си, стига да овладеете напиращите у вас емоции и по-малко да се сърдите на другите.

Стрелец 22.11-21.12
Нуждаете се от повече разнообразие и ведрина в общуването. Запазете усмивката си и не бъдете прекалено настоятелни да свършите всичко и непременно днес. Вечерта ще останете приятно изненадани от нечии жест на внимание, с което ще промените отношението си към инициатора. Съобразете пътуванията си с пътната обстановка.

Козирог 22.12-19.01
Давайки простор на чувства и въображение, ще търсите нови пътища за развитие на талантите и уменията си. В голяма степен делата ви ще зависят от времето и усилията, които влагате. Синхронизирайте действията си с тези на хората, с които общувате и ще постигнете повече.

Водолей 20.01-18.02
Неочаквана и приятна среща ще разведри деня ви. Настроението ви е доста добро и това стимулира хората около вас да гледат по-оптимистично на нещата. Чувствате се добре и дори си позволявате да харчите повечко, но за ценни вещи.

Риби 19.02-20.03
Посветете деня на себе си. Глезете се, мързелувайте, отдайте се на желанията си. Нуждаете се от разтоварване и е крайно време да си го осигурите. Не подбирайте средствата, действайте по-активно в тази насока. Няма да съжалявате за нищо. Някои от вас преживяват сериозна промяна в личен план. Обградете се с приятели.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email