01.10.2023

Хороскоп за 15 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Днес ще изпитвате желание да се покажете пред света и хората да ви забелязват. По всяка вероятност желанието ви ще се осъществи – трудно ще останете в сянка през днешния ден. Той е чудесен за творчески занимания, за изяви – на сцена или чрез някаква дейност. Подходящо време за романтика и страстни изживявания.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес словото ви ще е много въздействащо и ще успеете да влияете на околните. Старайте се да използвате способността си да убеждавате в името на доброто на всички, а не за ваша лична изгода. Денят е много подходящ да извършите нещо, което никога не сте правили, или да се проявите по нестандартен начин.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днешният ден е чудесен за реализиране на служебните ви планове и амбиции. Има шанс да проявите оригиналност и творчество и да представите своите виждания пред хората, с които работите. Социалните контакти ще бъдат от полза за вас, а е възможно да получите и покана да участвате в интересна сбирка.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Колкото по-целенасочени и последователни сте днес, толкова по-голям шанс има да постигнете онова, което сте си наумили. Денят е много благоприятен за вас във финансово отношение и може да получите пари. В работата разчитайте на личните си умения, а не толкова на помощ отвън.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Колкото по-целенасочени и последователни сте днес, толкова по-голям шанс има да постигнете онова, което сте си наумили. Денят е много благоприятен за вас във финансово отношение и може да получите пари. В работата разчитайте на личните си умения, а не толкова на помощ отвън.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Ако днес се чувствате нервни, разсеяни или здравословното ви състояние не е добро, по-добре ще е да си дадете повече почивка. Вътрешното напрежение може да ви накара да предприемете някаква промяна, която се страхувате да извършите. Една разходка в парка ще помогне мислите ви да се прояснят. Не бягайте от реалността, не търсете утеха в алкохола или в други упойващи средства.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес работете в екип с колегите си, защото успехът ще дойде в сътрудничество с околните. Ако имате нужда от помощ или съвет, допитайте се до приятел – може да ви помогне с интересната си гледна точка. Денят е особено благоприятен за решаване на въпроси от финансов характер.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес фокусът на вниманието ви ще е съсредоточен във важни за вас взаимоотношения – лични или делови. Дори да пламне спор, погледнете позитивно на ситуацията – може би така ще придобиете ценен опит или информация за определен човек. Ако ви измъчва въпрос, който засяга партньора/партньорката ви, обсъдете го заедно.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес ще успеете да анализирате всеки проблем, който възникне в работата и да намерите най-доброто възможно решение. Мислите задълбочено и успявате да четете между редовете, което ще ви прави особено проницателни. В свободното време ще търсите повече забавления и общуване.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес разговорите с околните ще са приятни, а може да се окажат и полезни. Възможно е да получите ценна информация или да ви хрумне някаква идея. Ако самите вие сте вдъхновени, хората около вас ще са щастливи да ви съдействат, за да постигнете намеренията си – ентусиазмът ви ще ги заразява.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес всичко в работата ще върви нормално и няма причина нещата да не се получат както вие искате. Настройте се за повече срещи и разговори, а някои от вас ще трябва да водите и преговори. Може да изненадате любимия си човек по някакъв начин – с красива вещ или като подредите дома си.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днешният ден ще е доста динамичен – ще има разговори, обсъждания, а може би и пътувания. Може да се наложи да правите доста различни неща, но лесно ще се адаптирате към промените. Ако обаче имате да водите важен разговор, може би ще е по-добре да го оставите за утре. Денят ще е благоприятен и за финансите ви.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email