25.02.2024

Хороскоп за 13 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Въздържайте се от финансови операции, не давайте пари на заем. Съсредоточете се върху онова, което ви е познато, и в което имате опит. Експериментите отложете за друг път. Необходими са ви свежи идеи. Такива ще си набавите, ако се заредите с повече положителна енергия.

Телец 20.04-20.05
Благоприятно ще се развиват събитията за вас. Професионалната ви умора ще отстъпи място на осъществени намерения и ще се поздравите с финансови успехи. Потърсете начини за да разтоварите от напрежението и стреса. Съберете се с приятели, с любов се отнесете към партньора си и се забавлявайте.

Близнаци 21.05-20.06
Днес не ви остава нищо друго освен да си почивате на воля. Никой и с нищо не може да ви попречи да го сторите. Оставете се желанията ви да ви водят. Бъдете внимателни при авантюри със съмнителни личности. Не поемайте твърде големи рискове. Направете нещо лично за себе си, което ще ви се отрази чудесно.

Рак 21.06-22.07
Ограничете общуванията си с невъзприемчивите около вас хора и се съсредоточете върху собствените си задължения. Така ще си спестите излишни разочарования и неприятности. Настъпват промени, с които предстои да се запознавате, но вярвайте повече в себе си.

Лъв 23.07-22.08
Ще отхвърлите задачите си за деня и времето ще ви стигне за по-приятни занимания.Повечето от вас ще се радват на добро здраве и творческо вдъхновение. Ведрото ви излъчване ще насища атмосферата с настроение и усещане за свобода. Направете някого щастлив и ще се почувствате удовлетворени.

Дева 23.08-22.09
С вдъхновение ще се отдадете на творчески занимания и това ще ви носи настроение. Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Денят ви ще е пълноценен с резултатите от работата и със споделените чувства.

Везни 23.09-22.10
Във всяко свое действие влагайте много мисъл и внимателно анализирайте предварително. Не се поддавайте на песимистични настроения. Не насилвайте събитията и е по-добре сами да отстъпите ако трябва. Физически и душевно ще се почувствате крехки. Предстоят изненадващи срещи, но без трайни ангажименти. Възможно е леко охладняване на чувствата с партньора, а също и тенденции на нестабилност в емоционален план.

Скорпион 23.10-21.11
Отнесете се с доверие към човека до себе си, заедно обмисляйте и планирайте бъдещите си ходове. Това ще ви направи щастливи, допълвайки се във всичко. Сред възможностите изберете най-перспективната и започнете да работите по нея. Не се тревожете, изборът ви ще се окаже удачен.

Стрелец 22.11-21.12
Потиснете склонността си към авантюри. Възможно е да се замесите в конфликти. Постарайте се да съхраните доброто си настроение. Не се поддавайте на провокации,(които са много вероятни), и не предизвиквайте скандали, които биха ви извадили от равновесие. Радостни новини ще ви направят по-добри и благосклонни.

Козирог 22.12-19.01
Заемате се с въпроси, които е трябвало да бъдат решени отдавна, но са били отлагани досега. Опитайте се да свършите всичко необходимо още днес, за да не ви се налага да забавяте процеса. В личен план ще се радвате на разбирателство с любимия човек. Проблемите постепенно отшумяват благодарение на усилията ви.

Водолей 20.01-18.02
Постарайте се прецизно да изпълнявате задълженията си днес и да довършвате всяко нещо докрай. Така ще предотвратите струпването на много неща за вършене наведнъж и сами ще си помогнете. Някой от вас чувствително ще разширят параметъра на своята дейност, но ще го правят с ентусиазъм и желание за успех. Не пренебрегвайте желанията на човека до вас.

Риби 19.02-20.03
Сами изберете накъде ще насочите интересите си днес. Денят ще предразполага към интелектуални занимания, но е възможно да осъществите и делови срещи. Не се притеснявайте излишно, на ваша страна ще бъдат всички, с които ви се налага да общувате. Любовните трепети ще събудят желания за живот и още нещо.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email