15.07.2024

Хороскоп за 12 септември 2019

Овен 21.03-19.04
Денят е удачен за водене на преговори и сключване на договори. Посвещавате немалко усилия на нещо, което смятате за важно, а колегите ви пренебрегват. Късметът ви днес е наистина голям тъй като обстоятелствата са във ваша полза и нито едно от действията ви няма да е напразно. Не допускайте негативни настроения в дома си, нека вашият оптимизъм да им противостои.

Телец 20.04-20.05
Ще впечатлявате всички с добре свършената си работа. Не оставяйте длъжници на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посветете част от времето си на любимия човек. Настроението ви значително ще се подобри. Позитивните мисли ви зареждат за нови начинания.

Близнаци 21.05-20.06
Не се колебайте да рискувате, ако резултатите, които преследвате го изискват. Имате нужният потенциал и ще се справите със задачите, които си поставяте. Важно е да бъдете търпеливи и последователни. Денят е свързан и с финансови придобивки. Навлизате във важен период за кариерата ви.

Рак 21.06-22.07
Овладяното ви поведение и разумните изводи, които правите ще се окажат вашия печеливш ход. На моменти може да се почувствате отегчени, но крайната цел ще ви държи в добра кондиция. Интересът ви към развлеченията ще ви направи активни в организирането на подходящо мероприятие. Много хора около вас ще се включат в него.

Лъв 23.07-22.08
С присъщата си находчивост ще включите в екипа си хора, които стояха в периферията на обкръжението ви. Възползвайте се от енергията и потенциала им, ще останете доволни. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели. Пътуванията ви ще са безпроблемни, стига да сте изрядни на пътя.

Дева 23.08-22.09
Предстои ви приятен и ползотворен работен ден. Ако търсите възможности за допълнителни доходи, шансът ще ви се усмихне. Ще се наложи да направите малък компромис в името на професионалното си развитие. Разбирате се чудесно с хората около вас и се радвате на тяхната подкрепа. В личен план ви предстоят приятни емоции.

Везни 23.09-22.10
Работата ви днес се развива по заплануваният от вас начин. Успехите са на ваша страна, а вие знаете как да се възползвате от благоприятната ситуация. Усилията, които полагате в нова област, скоро ще бъдат възнаградени. Имате късмет в личен план, където се радвате на специално внимание.

Скорпион 23.10-21.11
Бързо ще се освободите от колебанията си и ще направите своя избор в подкрепа на бъдещите си проекти и духовно развитие. С поглед напред, ще откриете нови предизвикателства и много причини, заради които си струва да се потрудите. Идея за нов бизнес или допълнителна дейност ще събуди у вас неподозиран ентусиазъм.

Стрелец 22.11-21.12
Добре ще е да не разпилявате енергията си днес, а да съумеете правилно да я насочите в конструктивни начинания. Промени от финансово естество ще ви стимулират към разширяване на бизнеса, или поне увеличение на благосъстоянието ви. Имате делови усет, към който и много от колегите ви ще се допитват.

Козирог 22.12-19.01
Наложете си повече спокойствие и отдих, за да не задълбочите кризата на духа и във взаимоотношенията ви със семейството. Пътуванията са добра алтернатива, ако разбира се, не изнервяте обстановката с претенциите си. Семейно събитие или други нужди ще изискват повече пари и време, за които ще трябва се погрижите.

Водолей 20.01-18.02
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.

Риби 19.02-20.03
Любимо присъствие ще ви въздейства позитивно и ще събуди много желания. Послушайте сърцето си и не стойте безучастни. Действайте, моментът е благоприятен за изяви. Не мислете за работа и пари, дори и да ви се струва, че е наложително. Ще поемете в тази посока, но не днес.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email