28.02.2024

Хороскоп за 12 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Ангажирането ви с много задачи вероятно ще осуети плановете ви, но вие решавате това. Ще имате подкрепа, стига да я потърсите от точните хора. Потиснете обземащите ви мрачни мисли, не бива да предизвиквате съдбата. Станете ведри, усмихнати и добри, нещата ви ще потръгнат скоро.

Телец 20.04-20.05
Твърде емоционално подхождате към всяко събитие днес и това много ще ви изтощи. Намерете си занимание, което ви действа успокояващо и за което не се изискват прекалени усилия. Това ще ви помогне да възвърнете душевното си равновесие и да успеете да се насладите на днешния ден. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.

Близнаци 21.05-20.06
В нещо ще останете неудовлетворени и разочаровани от някого. Не омаловажавайте проблем от бита си, впоследствие може да се окаже съществен. На работното място колега ще ви подкрепи с позицията си. Вечерта ще търсите спокойствие, но може да ви изненадат гости. Поне няма да скучаете.

Рак 21.06-22.07
Запазете спокойствието си днес, каквото и да става около вас. Въпреки наложилата се промяна с част от плановете ви и напрегнатите ситуации, на които ставате свидетел, ще имате възможността да свършите и доста полезна работа. Ще ви се наложи да обясните своя постъпка, която едва ли ще бъде разбрана от околните. Финансови постъпления на член от семейството ви.

Лъв 23.07-22.08
От вас днес лъха ентусиазъм и добро настроение. Вършите работата си добре и постигате дори по-добри резултати от тези, които сте очаквали. Бихте могли да помогнете на свой близък да се справи със ситуация, която го притеснява. Успявате да овладеете нещо, което досега ви се е струвало трудно достъпно. Получавате примамливо предложение за вечерта.

Дева 23.08-22.09
Днес ще имате доста неща за вършене, особено свързани с професионалните ви изяви. Подредете ги по важност, но бъдете изрядни и последователни. Личните взаимоотношения могат да останат на заден план.

Везни 23.09-22.10
Залагайки на добрата си форма днес, ще се ангажирате с повече работа и ще се справите. Ремонтни дейности, подобрения по дома и пътувания ще погълнат спестяванията ви и нуждата ще ви подтикне да потърсите допълнителни доходи. Ще имате възможности за професионални изяви, носещи и финансови изгоди.

Скорпион 23.10-21.11
Не се заемате с нищо излишно и това ви спестява немалко усилия. Колега ще ви предостави информация, от която бихте могли да се възползвате за в бъдеще. Успявате да подобрите отношенията си с близък приятел, с когото сте имали противоречия напоследък. Ще трябва да уталожите стремежа си към бърз успех.

Стрелец 22.11-21.12
Нуждаете се от повече разнообразие и ведрина в общуването. Запазете усмивката си и не бъдете прекалено настоятелни да свършите всичко и непременно днес. Вечерта ще останете приятно изненадани от нечии жест на внимание, с което ще промените отношението си към инициатора. Съобразете пътуванията си с пътната обстановка.

Козирог 22.12-19.01
Днес ще имате възможност да поправите своя грешка и вие едва ли ще пропуснете този дългоочакван шанс. В личен план сте привлечени от някого, който също не е безразличен към вас. Скоро ще ви се отдадат добри възможности да постигнете целите си, затова бъдете готови. Важни за вас въпрос ще преминат на заден план за момента, но това е за предпочитане.

Водолей 20.01-18.02
Въпреки трудностите, които срещат част от вас днес на работното си място, успявате да наложите вижданията си по определен въпрос, което много улеснява работата ви. Не обръщайте внимание на коментарите на околните, работете колкото можете по-самостоятелно. Запазете част от енергията си за вечерта, когато се очертава събиране с приятели.

Риби 19.02-20.03
Съсредоточете се в конкретна посока и ще постигнете всичко, което пожелаете. Ще получите материални придобивки, а също и ценни прозрения. Решения за ново начало. Ваш близък се нуждае от помощта ви, може би родител. Сега е момент за по-активни действия. Не говорете за намеренията си, а действайте.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email