15.07.2024

Хороскоп за 11 септември 2019

Овен 21.03-19.04
Интересно предложение ще повиши активността ви и ще стимулира желанието ви да направите нещо повече за себе си. Заниманията ви ще се отразят позитивно и на финансовото ви състояние, нещо, което особено ще ви зарадва. Доволни ще споделите настроението си с приятели и ще отпразнувате събитието.

Телец 20.04-20.05
Съсредоточете се върху възможностите, които ви се предлагат и там насочете усилията си. Това е сигурен начин да ги увенчаете с успех. Добре е да не товарите близките си със собствените си проблеми. Настроението ви ще се подобри от романтична среща, която ще завърши по запомнящ се и от двете страни начин.

Близнаци 21.05-20.06
Проявявате упоритост днес когато става дума за ваша идея. Не се отказвате лесно от намеренията си, особено когато считате че има какво да постигнете. Дори да ви се наложи да промените тактиката си, не се колебайте да го сторите, тъй като това ще е най-добре за вас. Предоверявате се на човек от обкръжението си, а това може да се окаже опасно.

Рак 21.06-22.07
Ще се възползвате от добрите развития около вас и практично ще насочите активността си в желаната посока. Моментът е подходящ и за други, не по-малко важни занимания. Подгответе се добре, предстоят ви изяви, които ще определят за дълго напред професионалното ви развитие. Придобивки за дома.

Лъв 23.07-22.08
Повече време ще отделите на себе си и нуждите си, оставяйки другите на тях самите. Ще размишлявате върху последните развития и ще търсите решения, възползвайки се и от информацията, която достига до вас. За някои се очертават проучвания за нова работа или друго занимание, свързано с чуждестранно партньорство.

Дева 23.08-22.09
Изпълнени сте с енергия и желание да продължите започнатото, очакванията ви са основателни. Работата ще ви спори и защото сте се погрижили за детайлите, такива сте си, за мислите за всичко. Среща с привлекателна личност ще ви очарова и направи вечерта ви особено приятна.

Везни 23.09-22.10
Бъдете премерени в приказките си днес, словоохотливостта ви може да се отрази зле на положението ви. Действайте предпазливо, като изчакате удобния момент и задължително след проучване на възможностите си. Ще имате своя шанс, но трябва да покажете, че сте готови да се възползвате.

Скорпион 23.10-21.11
Не поемайте отговорности, които са извън вашите възможности за момента. Съсредоточете се върху проблем, който не спира да ви притеснява и вече не търпи отлагане. Добре ще синхронизирате собствените си усилия с приятел, който ви предлага помощта си и ще решите имотен въпрос в своя полза.

Стрелец 22.11-21.12
Екипната работа ще ви спори и без да изпитвате раздразнение от информираността на колегите си, ще се включите в приключване на започнатото. Денят ще ви предложи изненади, но не неприятни. Среща с човек, с когото сте запазили добрите си взаимоотношения, въпреки раздялата ви.

Козирог 22.12-19.01
Съдбата ще толерира всяко партньорство, в което участвате. Издигане на ново ниво на взаимоотношенията. Моментът не е подходящ за скандали, каквито рискувате да предизвикате. Не бъдете мнителни и сдържайте нервите си и ще избегнете неприятностите. Някои от вас ги очаква кратко служебно пътуване, свързано с перспективни професионални срещи.

Водолей 20.01-18.02
С инициативни действия ще придвижите напред проектите си. По административни въпроси са възможни разногласия с представителите на властта, които в повечето случаи ще са недобре разположени към вас хора. Съветът е да избягвате спорове и да бъдете въздържани. Доверете се на собствената си преценка за нещата, имате основания да й вярвате.

Риби 19.02-20.03
С делова активност ще се отнасяте към всеки възникнал проблем, бил той служебен или от личен характер. За това и бързо ще го решавате, впечатлявайки с умения и акуратност. Промяна в плановете на мнозина от вас, но най-вече на онези, чиито занимания са свързани с много хора.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email