22.07.2024

Хороскоп за 11 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Динамичното развитие на проблемите ще ви постави в непривична ситуация. Мислете гъвкаво и не залитайте в крайности. С колегите не бива да споделяте всичките си вълнения. Ще предизвикате негативни обрати, от каквито нямате нужда сега. Обърнете внимание на семейството си. Там ще получите топлината, която ви липсва в живота.

Телец 20.04-20.05
Вземете инициативата в свои ръце, бъдете полезни със знанията и уменията си. Проявете находчивост при решаване на домашен проблем. Ще ви се отдаде с лекота да приключите вече започната задача. Обичта на близките ви е достатъчен мотив да им отвърнете със същото. Желанията ви ще се сбъднат вечерта.

Близнаци 21.05-20.06
Вземете нещата в свои ръце и се погрижете да разнообразите живота си. Помислете с кое полезно нещо да се захванете, като внесете ред и ще се почувствате щастливи. Смяна на обстановката ще ви се отрази тонизиращо, още повече, че имате с кого да я споделите. Любовните вълнения ще ви вдъхновяват и правят добри.

Рак 21.06-22.07
Динамично и в делови тон ще премине деня за повечето от вас. Изпълнени сте с енергия, позволяваща ви да свършите много задачи, не пропилявайте времето си напразно. Избягвайте конфликтите, дори и да ви засягат ги отклонете, имате по-важни неща. За някои – смяна на работното място, ще изникне подходяща за вас.

Лъв 23.07-22.08
Нещо специално ще занимава мислите ви днес. Подготовката е продължила дълго време, но няма да изпуснете момента за действие. Бизнес делата също ще ви се отдават и ще печелите не само пари, но и партньорско застъпничество. Търговците ще се радват на добри обороти.

Дева 23.08-22.09
Важни делови задачи ще променят плановете ви за деня. Бизнесът не търпи отлагане, вие най-добре разбирате това. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба. Близките ви ще се погрижат за вас, предвид заетостта ви. Във всички случаи не изпускайте шанса си.

Везни 23.09-22.10
Амбицирани сте да свършите това, което предвиждате за днес и то по най-добрия за вас начин. Ако не срещнете разбиране по някои от дискутираните въпроси не бързайте да се настройвате критично и запазете доброто си отношение към всички. В приятелска атмосфера ще обсъждате общ въпрос, който ще приключи добре за всички ви.

Скорпион 23.10-21.11
Поради заетост или други причини, няма да отговорите на очакванията на много хора към вас. Покажете съпричастност към проблемите, па било то и с добра дума. Изненадайте любимия си човек, това ще го накара да промени част от плановете си в угода на общи желания. Вълнуваща вечер за търсещите повече развлечения.

Стрелец 22.11-21.12
Някаква новост вълнува част от вас днес и често ви откъсва от работата ви. Ще прекарате приятно в компанията на колега, с когото ще имате възможност да споделите и много свои идеи. Вслушвате се в съвета на свой близък, който няма да ви подведе. В личен план ви очаква сериозен разговор с човека, на когото държите най-много. Бъдете по-търпеливи и готови да чуете и неговото мнение.

Козирог 22.12-19.01
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.

Водолей 20.01-18.02
Работата в екип може да ви донесе недоразумения и да ви създаде напрежение. Вие обаче, с присъщото се усещане за нещата и хората, ще намерите верния тон. Съвета към вас е да не се изолирате, а да се впуснете смело в ситуацията.С постоянния си партньор ще успеете да преодолеете моментните разногласия и ще постигнете разбирателство.

Риби 19.02-20.03
Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. За някои той е от личен характер: децата, партньора или родителите. Всички имат претенции към вас и това ви идва в повече. Желанието ви да се видите с конкретен човек ще се удовлетвори, разбира се по ваша инициатива.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email