05.12.2023

Хороскоп за 11 декември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Днес обръщайте внимание на информацията, която получавате, защото тя може да съдържа нещо важно за вас. Чувството ви за справедливост е доста силно и е възможно да реагирате по-остро от очакваното, ако някой не ви оценява или не зачита мнението ви.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес обърнете по-голямо внимание на онова, което ви дава сигурност. Може да решите да заделите пари, за да сте по-спокойни; или да вземете решение да развиете някакво свое умение, за да сте по-ефективни в работата. Отнасяйте се отговорно към парите и не ги пилейте.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес е важен ден за вас – ще си изясните какво искате да постигнете и да посеете семената на бъдещите си творения. Гледайте напред и не мислете за събития и хора, които вече са част от миналото ви. Някои от вас ще изявите по нетипичен за вас начин.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес вниманието ви ще е приковано по-скоро към душевните ви преживявания, отколкото към хората и събитията във външния свят. Ще направите нещо добро за себе си, ако забравите, доколкото е възможно, за ангажиментите към другите и подарите този ден на себе си. Правете онова, което ви доставя удоволствие и се погрижете за душевното си спокойствие.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес отделете малко време, за да анализирате някоя дългосрочна цел, която искате да постигнете. Начертайте я и не се отклонявайте от нея през следващия месец. Ако планирате да започнете собствен бизнес или да работите за себе си, сега е моментът да се впуснете в приключението.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Добре ще е през днешния ден е да планирате някаква промяна в службата, която би имала сериозно влияние за професионалното ви развитие. Ако искате да си намерите нова работа, да смените посоката или да се изявите по различен и нетипичен за вас начин, сега е моментът да предприемете нещо.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес бъдете мъдри и не хабете енергия в излишни битки и конфликти. Денят е много подходящ да се спрете за миг и да решите какво искате, как да го постигнете или как да стабилизирате вече постигнатото. Ако имате намерение да учите, да пътувате или да внесете смисъл в работата си, посветете следващите дни и седмици на тези свои цели – късметът ще е с вас.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
През днешния ден няма да е добре да предприемате важни действия, защото не всичко ще ви бъде ясно, а и хората около вас ще бъдат по-емоционални от обикновено. Почивайте си повече и отделете време за приятни изживявания. Чудесно би било, ако си доставите някаква наслада за душата.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днешният ден ще е ключов за вас, защото ще се открие възможност да решите кои ангажименти си заслужава да продължите да изпълнявате и от кои да се откажете. Моментът е особено подходящ да положите основите на ново делово партньорство или да се ангажирате сериозно с някого.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес трудно ще останете настрана от конфликтите, колкото и да не ви се иска да се конфронтирате и да очаквате всичко да върви постарому. Не се страхувайте от противоречията – те може да открият възможност да кажете какво мислите, съответно – да промените дадена ситуация към по-добро.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Ако днес се чувствате потиснати или постиженията ви не ви удовлетворяват, потърсете нещо ново, което да ви ентусиазира – хоби, пътуване, курс. Важна предпоставка за успеха ви е да устремите поглед към бъдещето и да вярвате, че ви очакват нови възможности.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес може да отделите малко повече време за уединение. Дистанцирайте се от битовите и служебните проблеми и останете насаме със себе си, дори да е само за час-два. Това ще ви даде възможност да послушате сърцето си и да решите какво наистина искате, вместо да се водите от очакванията на околните.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email