27.05.2024

Хороскоп за 10 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
С работата си нов проект ще проявите активност и в други посоки. Усещането ви, че сте на прав път не е измамно и събитията ще го потвърдят. Настроението ви ще се подобри и ще подготвяте представянето си в добро разположение на духа. С ентусиазъм ще дадете път на желанието си да покажете знания, умения и професионализъм.

Телец 20.04-20.05
Утрото ви ще е приветливо и с ясни перспективи за деня. В добро настроение ще пристъпите към осъществяване на плановете си и това ще ви донесе очакваните резултати. Емоциите ще ви водят към една, по-романтична обстановка. Отпуснете се, имате нужда от малко разнообразие.

Близнаци 21.05-20.06
Осланяйте се на собствената си преценка за нещата. Това ще ви гарантира пълноценна изява на желанията и възможностите ви. Предстои ви среща с хора, с които ще работите за в бъдеще. Бъдете естествени. Фалша прозира и навежда на други мисли. Ще ви се отдаде да предвидите успешно развитието на обща дейност.

Рак 21.06-22.07
Повече време ще отделите на онези задачи, в които изоставате, в това число и по отношение на квалификацията си. Конкретизирайте исканията си и изяснете отношенията си с човек, с когото ще работите и занапред заедно. В семейството ще имате повод за празнуване или такъв ще се появи вечерта.

Лъв 23.07-22.08
Ако ви предстои професионална или лична изява не се притеснявайте. Подготовката ви е на ниво и ще се справите успешно. Владейте емоциите си и останете глухи, ако ви искат пари на заем. Склонността ви към самоизтъкване може да ви докара главоболия днес. Следвайте разума си, така ще вървите напред и нагоре.

Дева 23.08-22.09
Очаква ви заслужен успех в резултат на дълъг и упорит труд. Старанието ви ще бъде щедро възнаградено. Споделете радостта си с любимия човек. Постарайте се да не разочаровате ваши близки, които много разчитат на вас по определен въпрос. Ще имате възможност да се разтоварите към края на деня.

Везни 23.09-22.10
Вземете си поука от грешките и се опитайте да ги избегнете, ако не искате да загубите интереса на специален човек към вас. Започната задача изисква допълнителна подготовка и е възможно да продължи по-дълго от предвиденото. Добрата ви форма ще ви позволи да работите по-активно и в други посоки.

Скорпион 23.10-21.11
Когато трябва да се организирате и мобилизирате нямате равни на себе си. Така ще бъде и днес. Но, ако делата ви зависят и от други хора, бъдете по-овладени и не бързайте да изтъквате предимствата си, за да не ги настроите срещу себе си. Уверени в правотата на действията си, съзнателно и изкусно ще насочвате вниманието в своя полза, което ви задължава да не злоупотребявате с ничие доверие.

Стрелец 22.11-21.12
Промяната, която замисляте ви изпълва с противоречиви чувства. Досегашният ви опит показва, че не трябва да действате импулсивно, за да не съжалявате в последствие. Очертават се благоприятни перспективи за развитие в професионалната сфера. Съвместната работа с партньори ще ви донесе бързи резултати.

Козирог 22.12-19.01
Потискайки съмненията си, ще дадете предимство на по-ведри мисли и практични действия, с които да осъществите намеренията си. И това е правилния подход, другото са детайли, с които ще се съобразявате своевременно. Отношенията с постоянния ви партньор са променливи и често зависят от наличието или липсата на финанси в семейството.

Водолей 20.01-18.02
С каквото и да се занимавате, ще постигате добри резултати, въпреки, че са възможни обрати. Романтично настроени сте и това ще помогне на творческия ви подход. Въздържайте се да налагате мнението си там, където е добре да заемете по-неутрална позиция. Ще си спестите разочарования и енергия.

Риби 19.02-20.03
С интерес ще експериментирате, като някои от вас ще демонстрират поведение, което с времето ще наложат като свой стил. Бъдещето ще покаже правотата ви, но лично за себе си не храня съмнения, стига да сте настоятелни. Любовта ще ви дари с нов порив и вътрешна сила. Чувствате се чудесно, щом до себе си имате съмишленик и обичан човек.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email