31.05.2024

Хороскоп за 10 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Днес разговор с приятел или с друг близък човек може да ви помогне да си изясните някаква ситуация, така че споделете какво ви мъчи. Опитайте се да не наказвате хората около себе си за минали грешки и, доколкото е възможно, да простите. Направете го и спрямо себе си – това дори е по-важно.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес ще сте много взискателни към хората около себе си. Има вероятност дори да прекалите и да си навлечете нечий гняв. Хубаво е, че знаете кое как се прави, но следва да приемете, че другите хора са различни от вас и имат право да постъпват различно.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес има вероятност във взаимоотношенията си да се изправите пред стари проблеми, които сте игнорирали или не сте успели да разрешите. По-добре ще е да не се опитвате да влияете на друг човек – ще ударите на камък и ще се разочаровате.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес може би ще е във ваша полза, ако се опълчите на хора, които се опитват да ви управляват – пряко или не толкова явно. Не се чувствайте виновни заради това – не сте длъжни да живеете по чужди предписания, дори да става дума за правилата на най-близките ви хора.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес може би ще е във ваша полза, ако се опълчите на хора, които се опитват да ви управляват – пряко или не толкова явно. Не се чувствайте виновни заради това – не сте длъжни да живеете по чужди предписания, дори да става дума за правилата на най-близките ви хора.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес ще избухвате лесно и ще ви е по-трудно да сте деликатни или дипломатични с хора, които ви ядосват. Все пак внимавайте да не разрушите нещо, което е важно за вас, по възможност избягвайте да влизате в спорове за незначителни неща.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес обвързаните сред вас може да потърсите тръпка извън връзката. Внимавайте обаче, защото вашите действия ще имат последствия и ще трябва да ги понесете. Ако човекът до вас ви ядосва, по-добре споделете как се чувствате, вместо да таите всичко в себе си.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес развоят на събитията ще зависи от готовността ви да поемете управлението им в свои ръце. Ако нещо не ви изнася, ще имате възможност да го промените или, ако не е е във ваша власт – да го приемете. Да се възмущавате означава да се примирите, че сте безгласна буква, а това няма да промени нищо.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес не пилейте енергията си на вятъра, а я вложете в нещо конкретно – например в работа, и се стремете да постигнете реални резултати. Отношенията ви с най-близките може да се обтегнат доста, ако се опитвате да се налагате и смятате, че единствено вие сте прави.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днешният ден може да бъде доста плодотворен за вас, ако се трудите или се посветите на творчески дейности – резултатите ще ви удовлетворят. Що се отнася до личните отношения обаче, едва ли бихте могли да се надявате на спокойствие – дори на повърхността нещата да изглеждат нормално, в душата ви ще бъде доста бурно.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес има вероятност близките ви да видят ваша не толкова мила и добра страна, която не показвате често. Ще бъдете много чувствителни спрямо всяка проява на несправедливост, но в същото време има вероятност вие да постъпите некоректно спрямо някого, защото ще следвате собствените си желания.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес в желанието си да постигнете нещо може да се пресилите и в крайна сметка да навредите на себе си или да постигнете обратен на желания ефект. Денят е чудесен да действате, но все пак не е нужно да прекалявате и да оказвате прекален натиск – върху себе си, върху хората или върху обстоятелствата.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email