22.02.2024

Хороскоп за 09 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Ангажиментите ви днес ще ви сблъскат с некоректни партньори, които ще се опитат да ви навредят. Развоя на събитията обаче, ще обърне нещата във ваша полза, благодарение на бързата ви мисъл и реакции. Не унивайте. Въпреки умората се погрижете по-приятно да прекарате вечерта в романтична атмосфера.

Телец 20.04-20.05
Възможно е да се почувствате отегчени поради прекомерната си заетост или от нечие нежелано до вас присъствие. В тази връзка възможностите ви не са големи, но утехата е, че скоро ще се освободите от тях. Предстоят ви по-спокойни и не натоварени дни. За някои денят се свързва с нова придобивка, покупка на автомобил или друга желана вещ.

Близнаци 21.05-20.06
Денят ви ще бъде наситен на срещи. Разностранните ви контакти ще породят у вас интересни идеи и планове. С присъщата си практичност и разумност за вас няма да е трудно да прецените положителните и отрицателните страни на бъдещ проект. Обърнете внимание на семейството си. Не си правете илюзии, че можете да живеете за дълго без него.

Рак 21.06-22.07
Изяснете си проблемите, преди да пристъпите към решаването им. Така ще скъсите времето и ще си спестите излишни лутания. Бъдете търпеливи при изпълнение на задачите си. Нечия компания ще ви подейства като свеж душ, правейки ви спокойни и по-добри. Предстоящо пътуване може да ви създаде повече грижи, но ще се справите.

Лъв 23.07-22.08
Като хора реалисти и без да чакате изненади, ще вземете нещата в свои ръце, грижейки се за бизнеса, дома, семейството и развлеченията си. Има задачи, които не търпят отлагане, добре го знаете и ще продължите с работата си по тях. Любовта ще ви вдъхнови и направи по-активни във всичко.

Дева 23.08-22.09
Без големи усилия ще успявате да осъществявате идеите си. Околните са запленени от чара ви и откликват с желание на предложенията ви. Не изпитвате никаква трудност при убеждаването в деловите преговори. Денят ще ви донесе очакваното повишаване на материалното ви благосъстояние. Полагате основите на бъдещите успехи.

Везни 23.09-22.10
Конкурентите ви могат да ви бъдат източник на полезна информация. Вероятно сте наясно с това, но днес бъдете особено чувствителни към нея. Възможно е да получите данни с помощта, на които значително да повишите приходите от дейността си.

Скорпион 23.10-21.11
Материалното ви състояние се стабилизира и тази тенденция ще продължи и в близките дни. Имате по-голяма свобода на действие като че ли отдавна чакате подобна възможност. Можете да проявите въображение и изявите в пълна степен потенциала си. Не се вслушвайте в коментарите на околните и се доверявайте единствено на собствената си преценка.

Стрелец 22.11-21.12
Натрупаният опит ще ви подскаже най-доброто решение в завързана ситуация днес. Не бъдете прекомерно самоуверени и ще се справите блестящо. Възползвайте се от мнението на подчинените си, със сигурност ще ви е от полза. За някои от вас се очертава нова връзка или просто лек флирт. Проблеми със ставите.

Козирог 22.12-19.01
Имате доста ангажименти днес, затова ще е добре ако бъдете концентрирани и не се занимавате с проблемите на околните. Стараете се да помогнете когато това е възможно, но за предпочитане ще е да стоите настрана от въпрос, с които не сте обвързани пряко. Решавате успешно въпрос, касаещ финансите ви. Ентусиазирани сте от нещо, което ви предлага близък приятел.

Водолей 20.01-18.02
Старайте се да сте добронамерени към всички, и най-вече към приятелите си. Съмненията, които ви измъчват, ако не са потвърдени, са плод на мнителността ви. Освободете се от тях, защото се натоварвате и това ви пречи да сте адекватни и полезни на себе си. Осигурете си спокойна атмосфера вечерта и се отпуснете.

Риби 19.02-20.03
С мощната подкрепа на обичаните от вас хора, ще постигнете намеренията си днес. Удовлетворени ще останете и от развитието на професионален или бизнес-въпрос, имащ отношение към парите ви. Е, те може и да не стигнат до вас днес, но по-важното е, че сте се погрижили за това.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email