15.07.2024

Хороскоп за 08 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Доверете се на собствените си способности и сили, ако разчитате на друг, ще останете разочаровани. Водете се от разума си, не позволявайте на емоциите да ви владеят. Предстои ви успешно начало на новата работна седмица. На заетите в интелектуалната сфера им предстоят новости, свързани с изяви.

Телец 20.04-20.05
Всичко, с което се заемете днес ще завърши добре. Вашият делови нюх ще ви помогне да прецените правилно обстоятелствата и да действате съобразно целите си. Очакват ви солидни финансови постъпления, но все пак харчете разумно.

Близнаци 21.05-20.06
Интелигентното ви присъствие ще привлече интереса на определен кръг хора, от което ще съумеете да се възползвате. Имате достатъчно енергия и желание за изява, насочете ги в подходящата посока и действайте. Успешно ще разрешите проблемите, които ви безпокоят и да продължите напред.

Рак 21.06-22.07
Ще работите за ускоряване на процесите, започнали в последните дни. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното ви утвърждаване и личния ви живот. Има какво да се желае по отношение на връзките ви, не бъдете чак толкова претенциозни, мислете и за впечатлението, което оставяте след себе си.

Лъв 23.07-22.08
Този ден ще се окаже интересен и особено динамичен за представителите на знака. Имате сериозни намерения в работата си и търсите начини към осъществяването им. Можете с по-голяма увереност да се доверите на хората, с които работите и да помислите за съвместна работа. Личният ви живот остава на заден план днес.

Дева 23.08-22.09
Денят ви ще бъде по-ползотворен, ако намерите верния път към онези, от които зависите в някаква степен. Не се конфронтирайте с никого, съсредоточете се върху задачите си и ще напреднете в намеренията си. Връзката с партньора ви помага да откривате по-лесно пропуските си и да се поправяте там, където грешите.

Везни 23.09-22.10
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.

Скорпион 23.10-21.11
Усилията, които влагате дават резултат и желанията ви се сбъдват. Професионални хоризонти, които ви привличат са близо и това ви изпълва с добри очаквания. Удовлетворението от постигнатото ще бъде голямо. Изявени успехи при хората на интелектуалния труд. Проблемите от семеен характер са на път да се решат.

Стрелец 22.11-21.12
Работите усилено върху нещо, което считате че ще ви донесе успех, но е възможно днес да останете разочаровани. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си, а потърсете начин да реорганизирате работата си. Не избягвайте опитите на колеги да работят съвместно с вас, това ще е от полза за всички ви. У дома ви очаква добро настроение.

Козирог 22.12-19.01
Дошъл е момента да вземете решение по въпрос, който отлагате от дълго време. Притеснението ви ще свърши, каквото и да решите, така, че побързайте. Изхождайте единство от себе си и не правете нищо от позицията на друг човек. Вечерта ви предстои разговор за изясняване на отношенията ви с някого.

Водолей 20.01-18.02
Новата придобивка, за която мечтаете от доста време, днес ще ви се поднесе по най-атрактивния начин. Лекотата, с която ще имате и други приятни неща ще ви помогне да приемете, че наистина сте заслужили всичко това. Щастливи ще споделите радостта си с близките ви и ще горите от желание да помогнете на света около вас да стане по-добър.

Риби 19.02-20.03
Важно е да не се занимавате с въпроси, които едва ли ще успеете да решите в рамките на деня. Мислите твърде много за човек, с когото скоро сте се срещнали, но е по-добре да бъдете търпеливи. Възможно е прекалената ви емоционалност да ви изиграе лоша шега. Бъдете по – сдържани пред хора, които не познавате.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email