28.02.2024

Хороскоп за 08 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Каквото и да решите да правите днес, ще сте много ентусиазирани. Все пак не прекалявайте и не налагайте на околните това, в което вярвате, защото ще станете досадни. Ако някой реши да ви последва, трябва да го направи доброволно.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес е възможно да се създаде голямо напрежение на работното ви място или да влезете в спор с колега. Не позволявайте да ви използват – ако установите, че вие вършите по-голямата част от работата, а другите се скатават, от вас зависи да промените положението.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес има известен риск да предизвикате гняв и негодувание у някои хора. За да не си създавате излишни проблеми, съсредоточете се върху собствените си цели – лични и професионални, и оставете на мира онези, които не са на една вълна с вас.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес има шанс да се освободите от хора, които по някакъв начин ви контролират, или от ситуации, които ви въздействат неблагоприятно. За целта обаче трябва да сте по-смели и да не се чувствате гузни, ако откажете нещо на някого. Не се отдавайте на мързел – ще пропилеете деня си.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес има шанс да се освободите от хора, които по някакъв начин ви контролират, или от ситуации, които ви въздействат неблагоприятно. За целта обаче трябва да сте по-смели и да не се чувствате гузни, ако откажете нещо на някого. Не се отдавайте на мързел – ще пропилеете деня си.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес много от вас ще сте войнствено настроени и ще се бунтувате срещу всяка несправедливост. Освен това по-лесно ще привличате агресивни хора и ще попадате в опасни ситуации: така че имайте едно наум и овладявайте малко порива да се изправяте срещу всеки, който ви предизвиква.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес някаква несправедливост може да наруши душевното ви спокойствие и да ви накара да реагирате – ако не по друг начин, най-малкото да се оплачете на някого. Ако изпитвате голямо раздразнение, има риск това да се отрази и на тялото ви.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Във ваша полза ще е днес да проявявате малко повече разум – ударите ли го на чувства, ще изпаднете в самосъжаление или ще се настроите срещу някого, а това няма да ви донесе успех. Възможни са конфликти на работното ви място.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
С каквото и да се заемете днес, по-добре го свършете сами – трудно ще получите нужната ви подкрепа. Вероятно ще имате чувството, че другите само ви бавят или не са на една вълна с вас. През днешния ден страстите ще са особено силни.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес има вероятност да задържате в себе си негативните емоции и това дори да предизвика физически симптоми – например главоболие. Ако се ядосате на някого, по-добре споделете с приятел – ще ви олекне.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Ако днес мненията ви с партньора/партньорката ви по определен въпрос се разминават, ще бъде трудно да постигнете съгласие. Ако почувствате, че нечие отношение към вас е несправедливо, по-добре направете нещо, защото в противен случай проблемът ще се задълбочава и съвсем скоро ще се сблъскате с последствията.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес ще сте особено целеустремени и трудно някой би могъл да ви попречи да постигнете онова, което сте си наумили. Свършете важните дела още предобед – ще имате много енергия. Внимавайте обаче при общуването си с най-близките – вероятно ще се опитате да ги командвате.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email