16.04.2024

Хороскоп за 07 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Повечето от задачите ви днес са реализуеми, но има и такива, които зависят от волята на други хора и това може да ви изнерви. Търсещите разнообразие ще наситят времето си с развлекателни занимания и срещи, които ще им създадат добро настроение. Подарете си нещо желано, ще повдигне духа ви и направи щастливи.

Телец 20.04-20.05
Денят е наситен с емоции и всевъзможни ситуации. Не е изключено да ви се налага да се занимавате с неща, които едва ли ще ви допаднат, но въпреки всичко се справяте блестящо. Здравият ви разум ще служи като опора на всички около вас. Съветите, които получава ваш близък може да го заблудят, затова се постарайте да се намесите навреме.

Близнаци 21.05-20.06
Без да се разпилявате в много посоки, ще съсредоточите вниманието си върху важните задачи. За повечето от вас те са в две направления – професионални и въпроси от личен и семеен характер. Тържество на близък човек ще ви потопи в приятна атмосфера сред семейството и приятелите.

Рак 21.06-22.07
Намерение, свързано с личния ви живот ще направи деня ви динамичен и изпълнен с емоции. Означавате много за някого, но дали това е достатъчно, за да градите планове без знанието му. Не приспивайте бдителността си и бъдете готови да посрещнете предизвикателствата, каквито и да са те.

Лъв 23.07-22.08
Обзети сте от добро настроение и ще проявявате повече желание към активна почивка. Може да си позволите да пътувате, като го съчетаете със спорт, разходки и удоволствия. Ще си починете и разтоварите. Въздържайте се от излишни разходи, и не прекалявайте с алкохола. Всякаква мисъл за бизнес отложете за друг ден, когато ще бъде по-ползотворна.

Дева 23.08-22.09
Погрижете се за отдиха си, пътувайте, развличайте се. Имате нужда да разнообразите деня си, натоварващите мисли да бъдат изчистени и да погледнете по-ведро на живота си. Ще ви се даде да откриете добри перспективи, които ще ви обнадеждят и повишат активността ви.

Везни 23.09-22.10
Днешният ден е изпълнен с много емоции и добро настроение. Попадате в центъра на повечето събития, които се случват около вас. В определени моменти ще ви се наложи да се заемете с организацията на нещо, което околните считат че ще бъде свършено най-добре от вас. Бъдете внимателни в отношенията си с роднини, възможни са недоразумения.

Скорпион 23.10-21.11
Част от вас днес са изправени пред въпроси, които трябва да се решават неотложно. Ще имате възможности за избор, затова не отлагайте. Колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си, с когото се чувствате добре.

Стрелец 22.11-21.12
Има какво да ви мотивира днес и ще работите с удвоени сили, за да се справите с трудностите. Други от вас ще организират предстоящо събитие или ще подготвят изненада за близките си, което ще направи денят им забързан, но и вълнуващ. Пътувания и срещи с приятели или роднини роднини.

Козирог 22.12-19.01
Умората ви е налице, раздразнителни сте и имате нужда от почивка. Престоя на вън ще ви разведри, но ако семейните задължения са по-важни, започнете от тях. Не допускайте обичайните семейни разправии да помрачат настроението ви. Към партньора си се отнасяйте с повече уважение и разбиране.

Водолей 20.01-18.02
Някои от вас избягват да поемат отговорност в решителни моменти и така само утежняват положението си. Повярвайте в себе си. Притежавате всичко необходимо, за да се справите по най-добрия начин. Съвсем скоро нещата ще си дойдат на мястото и неразрешим сега проблем, вече няма да съществува. Просто не губете присъствие на духа.

Риби 19.02-20.03
Силното ви присъствие в живота на много хора ви превръща в лидери, съзнавате или не това. Напрежението е неделима част от ежедневието ви, но вие сте силни и ще се справите. Избягвайте спорове и конфликти, не разваляйте деня си с излишни главоболия. Позволете на любовта да се погрижи за вас, в лицето на специален човек.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email