25.02.2024

Хороскоп за 07 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Днес е възможно да сте лековерни и да позволите на някого да злоупотреби с щедростта ви. Преди да извършите каквото и да било, обмислете го, за да не се подведете и да не сбъркате. Не давайте каквото и да било, ако се съмнявате, че решението ви е правилно.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес в любовта ще бъдете склонни да изпаднете в заблуда, така че не вярвайте на всяка мисъл, която премине през ума ви. Ако в нещо не сте сигурни, оставете нещата каквито са – има вероятност съвсем скоро да ви хрумне друго.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес внимавайте да не ви измамят с пари – проверявайте дали в магазина са ви върнали точната сума, не влагайте средства в съмнителни каузи. Възможно е в любовния ви живот да попаднете в объркваща ви ситуация и да не знаете как да постъпите.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днешният ден е много подходящ да отидете на танци, да упражнявате духовни практики – например йога или рейки, а също и да направите всякакви промени в начина си на живот, които да се отразят благотворно на тялото и на емоционалния ви свят. Внимавайте с алкохола – може да прекалите.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днешният ден е много подходящ да отидете на танци, да упражнявате духовни практики – например йога или рейки, а също и да направите всякакви промени в начина си на живот, които да се отразят благотворно на тялото и на емоционалния ви свят. Внимавайте с алкохола – може да прекалите.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес трудно ще разбирате своите собствени си реакции, както и тези на другите – ако се опитате да си ги обясните с помощта на логиката, най-вероятно ще си направите грешни изводи. Въздържайте се да подписвате договори и не взимайте важни решения.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днешният ден ще е успешен за вас, ако се посветите на творчески занимания. Отложете плащането на сметки и уреждането на всякакви други практични въпроси – има вероятност да объркате нещо и после да съжалявате.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Ако днес потърсят от вас помощ и имате желание да откликнете на молбата, направете го, но се въздържайте да помагате на хора, които не са го искали от вас – има вероятност накрая вие да се окажете криви. Денят е много подходящ да се посветите на любими занимания.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес по-добре не очаквайте нещата да се случват както сте планирали – ще възникнат непредвидени обстоятелства. Съществува голяма вероятност преживяванията ви да имат отношение към миналото – дори тогава да са били предизвикани от друг човек, чувствата и проблемите ще ви върнат към онова, което вече се е случило.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес ще сте настроени доста лежерно – ще имате желание да мързелувате повече и да се глезите. Внимавайте с храната и алкохола, тъй като съществува риск да прекалите. Оставете за друг ден стриктното изпълнение на рутинните задачи и на ангажиментите и се отдайте на творчески дейности.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес ще бъде трудно да отстоявате позициите си, дори и да защитавате себе си, ако се наложи. Ще бъдете някак разсеяни, а някои от вас може и да се подведете по нечии красиви думи и да не прецените правилно ситуацията.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес няма да е във ваша полза да изпадате в самокритика за каквото и да било. Ако ви налегнат подобни мисли, не им обръщайте внимание и не съдете себе си твърде строго. Колкото по-голяма състрадателност проявявате, толкова по-леко ще ви бъде.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email