31.05.2024

Хороскоп за 06 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
В отлично настроение сте днес и с желание за приключения. Ще ви привличат предизвикателствата на планината, загадъчните хора и невидимото. Не се дразнете на околните, ако са на различна вълна. Не влизайте в конфликти и не критикувайте хората около вас. Вгледайте се и в техните желания и настроения.

Телец 20.04-20.05
За да бъдете истински щастливи трябва да създадете хармонични отношения в семейството. Ще планирате предстоящи пътувания. Финансови проблеми ще ви създадат напрежение.

Близнаци 21.05-20.06
Приятно обстоятелство ще повиши настроението ви. Много трудно е да угодите на всички. Постарайте се най-вече да сте чисти пред себе си и не взимайте присърце проблемите на всеки срещнат. Предстои ви желана от вас промяна, която значително ще свали напрежението. Наслаждавайте й се.

Рак 21.06-22.07
Умората ви е очевидна и все по-често ще търсите вниманието и грижите на близките си. Ще останете приятно изненадани от предложение за развлекателно мероприятие. Не му мислете дълго, няма да съжалявате. Възстановете вътрешната си хармония, като се заредите с енергия и положителни емоции.

Лъв 23.07-22.08
Мнозина от вас ще използват част от свободното си време за да свършат полезна работа, която все отлагаха досега. Не позволявайте това да попречи на личните ангажименти, които имате. Околните е възможно да възприемат погрешно ваша идея, затова опитайте да бъдете пределно ясни.

Дева 23.08-22.09
Към програмата ви за деня ще се добавят и други неотложни задачи и това може да ви направи по-нервни. Не се притеснявайте, ще се справите. Изненади, свързани със събитие, отнасящо се към личния ви живот. Най-сетне ще си отдъхнете от един проблем, тревожещ мислите ви, а и ще откриете нов приятел.

Везни 23.09-22.10
Няма да криете недоволството си, както от събитията около вас, така и от отношенията си с определени хора. Отнесете се с доверие към тях и няма да съжалявате. Ще се освободите от натрупаното напрежение и стрес в компанията на хора, които ви обичат. Разходка сред природата или спорт също ще ви разтоварят. Избягвайте алкохола.

Скорпион 23.10-21.11
Заемате се с нещо рисковано и това може би притеснява близките ви. Вие сте уверени в себе си и много добре преценявате ситуацията. Изгледите ви за успех са отлични. Подхождайте критично към съветите на околните. Денят е подходящ за по-големи физически натоварвания. На някои от вас това ще се отрази много освежаващо. Посрещате гости вечерта.

Стрелец 22.11-21.12
Днес около вас цари добро настроение, което неминуемо ще зарази и вас. Справяте се добре с работа си, въпреки че резултатите ви могат и да са по-задоволителни. Подходете рационално към важен въпрос, дайте си навреме сметка дали ще успеете да се справите с възложен ви ангажименти. Не се притеснявайте да го отложите, когато наистина това се налага.

Козирог 22.12-19.01
Отворете се за новостите и приемете предложенията, които ще ви направят днес. Мнозина от вас ги очаква добро настроение и възможности за интимни авантюри. Недоразуменията с хора от обкръжението ви вече отшумяват и няма причини да не се чувствате добре. Чувството ви за хумор ще свърши работа, ако все пак срещнете отпор.

Водолей 20.01-18.02
Преливате от топли чувства към всички и желаете да направите денят им значим. Вие най-добре знаете как да постъпите, затова е разбираемо, че предпочитате да слушате вътрешния си глас. За щастие, при колебания, винаги можете да се обърнете за съвет към някой, чието мнение особено уважавате.

Риби 19.02-20.03
Днес предпочитате да бъдете страничен наблюдател на процесите, които стават около вас. Често ще ви е трудно да реагирате навреме в бързо променящата се обстановка. Въпреки това имате късмет, тъй като можете да разчитате на верни приятели, които ще ви съдействат в намеренията ви. Прекарайте вечерта сред семейството си.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email