23.07.2024

Хороскоп за 05 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
От позицията на своя висок професионализъм се стремите всичко да бъде перфектно, но това изисква много усилия, време и енергия. Ще успявате и дано постиженията не ви накарат да изпитвате чувство на незадоволеност. Постарайте се да не пренебрегвате желанията на околните, особено на вашия сърдечен партньор.

Телец 20.04-20.05
На много от вас днес ще им се наложи доста да поработят. Нещата, с които сте се захванали изискват своето, затова е възможно да провалите частта от плановете си за деня, за да свършите нещо важно. Опитайте се да компенсирате работата с нещо при-ятно, особено ако в плановете ви са участвали и ваши близки. Не се предоверявайте на непознати.

Близнаци 21.05-20.06
Ще постигнете напредък в деловата сфера, осланяйки се на опита и полезните си контакти. Част от вас ще имат и финансови успехи, ще покриете нуждите си и ще изненадате приятно близките си. Не се поддавайте на нечие предизвикателно поведение, запазете спокойствие. Приятна среща с хора от далече.

Рак 21.06-22.07
Днес ще имате възможността да поработите върху своя идея, която отдавна ви привлича със шансовете, които дава. Хубаво ще е ако комбинирате усилията си с тези на човек, на когото имате доверие и с когото се разбирате добре. Бъдете сигурни, че съвсем скоро ще постигнете резултатите, към които отдавна се стремите. Задълбочавате връзката си с човек, към когото изпитвате специални чувства.

Лъв 23.07-22.08
Още малко ви остава да постигнете целта си, каквато и да е тя. Трудностите са преодолени, но реални могат да бъдат проблемите в семейството, ако не вземете мерки за помирение. Добре е да оцените подкрепата на близките си и да дадете своя принос за решаване на общите задачи.

Дева 23.08-22.09
Доверието във вас расте и благодарение на проявената ви лоялност към партньори и хора от обкръжението ви. Съвместните ви участия ще наситят деня ви с емоции и успешни изяви. Сред познатите ви има такива, с които ще се сближите особено и заедно да извървите отреденият ви общ път.

Везни 23.09-22.10
Дистанцирането ви от определени хора няма да ви донесе очакваното спокойствие, напротив. Не бягайте от проблемите, а ги решавайте своевременно. Търпеливо изслушвайте и не избързвайте, стремейки се да покажете значимостта си. Скоро ще имате основателни причини да станете по-забързани, предвид сроковете, които наближават.

Скорпион 23.10-21.11
Не допускайте да ви въвличат в конфликт, който застрашава да развали настроението ви за деня. Нещата, които отдавна отлагате е време да ги приключите. Уединението и почивката биха ви били полезни повече пред шумните компании. Не се притеснявайте за развитието на отношенията ви с приятел, той вече ви е простил.

Стрелец 22.11-21.12
Ще бъдете толерирани днес и ще имате успех в свое представяне. Най-вече благодарение на работата си ще имате повече от нещата, за които се борите. Интересите ви ще бъдат защитени и тревогите ви ще отпаднат. С внимание и обич ще ви поднесат любими неща, изненадата ще е приятна.

Козирог 22.12-19.01
Обмисляйки всяко свое действие ще работите за повишаване на финансите си, превръщайки процеса в пропорционалност на усилията ви. Пазете се от конфликти и щадете енергията си за полезни неща. Не се заигравайте с чувствата на някой, който ви обича. Ако това ви е безразлично, бъдете открити и честни.

Водолей 20.01-18.02
Новостите са свързани най-вече с професионалната ви реализация. Предлагат ви се добри възможности, а вие трябва да изберете онази, която ви е най-по-сърце. Ще установите добро сътрудничество с малко познат партньор, но това няма да ви притесни. Умеете да общувате и ще останете доволни от себе си.

Риби 19.02-20.03
Щом ситуацията го изисква засилвате темпото и ставате по-бързи в действията си. Семейните проблеми скоро ще се решат, не бива да се притеснявате. Може да са необходими повече усилия, но резултатите ще ви удовлетворят. Член на семейството ще се обади, за да ви съобщи новина, свързана с имоти.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email