22.02.2024

Хороскоп за 05 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Денят ще е много благоприятен за вас във финансово отношение – може да получите пари, които сте изработили, да сключите изгоден договор или да решите да похарчите известна сума за нещо приятно, например да отидете на екскурзия в чужбина.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес ще сте по-смели и ще проявявате склонност да експериментирате. Ако искате да се освободите от вреден навик – нещо, за което не сте имали воля, сега може да опитате – звездните влияния ще ви подкрепят.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес не стойте в сянка – ще ви хрумне идея, пред вас ще се отвори възможност да изпъкнете или да покажете, че ви бива в нещо. Нека действията ви се ръководят от вашата визия за това как трябва да се развиват нещата – ако е правилна, скоро и положението ще се подобри.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес ще сте настроени мечтателно или ще се чувствате вдъхновени от нещо. Ще е трудно човек да ви свали на земята и едва ли ще проявявате някакъв интерес към всекидневните рутинни занимания – ще ви се струват скучни и ще ги избягвате.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес ще постигнете повече, ако не работите самостоятелно, а в сътрудничество с партньори и съмишленици. Ако трябва да проведете някаква по-важна среща или да сключите договор, не отлагайте за друг ден – условията днес ще са благоприятни и всичко ще се развие добре.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес ще спечелите, ако оставите хората около вас да дават идеи – и за работа, и за всички останало: нищо чудно някоя от тях да се окаже добра. Не се затваряйте в собствените си представи за нещата – така налагате ограничения върху самите себе си.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес ще общувате лесно с околните и ще намирате бързо решения на проблемите. Чудесен ден за преговори – бихте могли да стигнете до компромис дори с хора, с които досега не сте се разбирали. В любовния ви живот ще цари хармония.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес ще разрешавате по-лесно проблемите, ако се опитате да гледате безпристрастно на ситуациите, в които попадате, а не да отстоявате собствената си позиция. В случай че ви е трудно, може да обсъдите проблема с някого, но гледайте да е човек, който няма отношение към темата и ще ви каже искрено какво мисли.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес може да получите подкрепа – както в работата, така и в дома си, но само ако се съобразявате с желанията и възможностите на другите хора. Колкото по-толерантни сте, толкова по-добре. Не отлагайте за утрешния ден разрешаването на финансови въпроси.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Ако днес държите да работите или да контактувате с едни и същи хора, има вероятност да сбъркате. Възприемайте идеи от околните – нищо чудно да се окажат добри и да ви помогнат да погледнете на някаква ситуация от друг ъгъл.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес прекарвайте повече време сред хора – общуването и възможността да споделяте мисли и преживявания ще ви дойдат добре. Заемете се сериозно с финансовите въпроси, които ще излязат на дневен ред. Ако имате деца, може да имате приятни преживявания, свързани с тях.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Очаква ви много силен ден – каквато и цел да си поставите, има вероятност да постигнете напредък, защото ще впрегнете в действие силната си воля и ще проявявате голяма решителност. Удачно ще е да се заемете с изследователска работа, както и с всякакви дейности, за чието изпълнение се изискват сериозна концентрация и проучвания.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email