31.05.2024

Хороскоп за 04 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Заинтересовани за финансите си, ще разкривате скритите си таланти. Използвайте потенциала си пълноценно и паралелно с основните си задачи работете и върху онези, които благоприятстват бъдещите събития в живота ви. Бъдете добри с другите и ще се радвате на вниманието им.

Телец 20.04-20.05
Очертава се днес да се занимавате с въпроси, които сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния партньор. Не се заемайте с чужди задачи.

Близнаци 21.05-20.06
Повече се вслушвайте във вътрешните си усещания. Те ще ви отговорят на много въпроси, благодарение на което ще сте подготвени за предстоящите развития. Откажете от опитите недоброжелателите си да ви въвлекат в интригите си. По много от задачите, които ви предстоят е нужно да сте наясно с подробностите по тях.

Рак 21.06-22.07
Рискувайте и нещата ще се получат. Но не забравяйте, че това е до време. Не изпадайте в стрес заради финансовите разходи. Скоро ще разберете, че са оправдани. Не се взимайте прекалено на сериозно. Одобрението на околните не винаги е искрено. Можете да бъдете сигурни, че умереният подход ще ви изведе на правилното място.

Лъв 23.07-22.08
На лице е тенденция към преувеличаване от ваша страна на всички недостатъци на хората около вас. Прекратете всяка ирония и подигравки към близки и колеги, съвсем скоро това може да ви струва скъпо. Възможно е по-далечно пътуване за някои, което ще утоли жаждата ви към знания. При други неочаквана среща ще възстанови прекъснато приятелство или сърдечна връзка. Подарете на себе си и любимия приятна вечер.

Дева 23.08-22.09
Ще ви се отдава да постигате всичко, с което се захващате днес. Използвайте момента, но не злоупотребявайте с даденостите. Добрата ви физическа форма и самочувствие са предпоставки за започване на нещо значимо в живота ви, което ще се отрази положително и на финансовото си състояние.

Везни 23.09-22.10
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.

Скорпион 23.10-21.11
Ще се опитат да ви натоварят със задължения, които не са само ваши. Научете се да отказвате, дори с това да наскърбите някого. Сърцето на любимия ви човек е охладняло и от вас се очаква да положите много усилия за да го стоплите. В къщи не очаквайте да ви посрещнат с отворени обятия. Потърсете отдушник в компанията на приятели.

Стрелец 22.11-21.12
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.

Козирог 22.12-19.01
Може би най-сетне ще се видите с ваш близък, който съвсем скоро заминава. Имате да си кажете много. Ще изясните недоразумения, които винаги са тежали на взаимоотношенията ви. Някои от вас се радват на извънредни приходи и можете да си позволите позабравени удоволствия. Приятната атмосфера у дома ще ви помогне да се отпуснете след натоварения ден.

Водолей 20.01-18.02
Полезни сте на хората около вас. Ще предложите добра идея, но е възможно да остане на заден план за момента. Повече ще спечелите, ако насочите усилията си в посока на нещо вече утвърдено и там да търсите шанса си. Не подминавайте добра възможност за изясняване на отношенията с противоречива за вас личност.

Риби 19.02-20.03
Доволни от развитието на събитията, ще подставите наравно със своите и интересите на другите. Ще поставите начало на нова дейност или работа, нов проект или ново, вълнуващо чувство. С добри очаквания сте и интуицията не ви лъже. Получаване на помощ от силните на деня, възползвайте се.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email