27.02.2024

Хороскоп за 04 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Очертава се денят да е динамичен – може да се срещате с повече хора, да провеждате телефонни разговори или да се наложи да отидете някъде. Днес моментът е много подходящ за подписване на договори и за установяване на нови контакти, така че колкото повече работите съвместно с други хора, толкова по-добре.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес отдавайте по-голямо значение на личните си потребности и желания – ако ги жертвате заради друг човек или позволявате хората да не ги зачитат, нищо чудно да се чувствате зле. В работата ще успеете да довършите започнатото.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес ще се създаде възможност да сложите край на нещо, свързано с работата ви – на ангажимент, на отношения или на проект. Ключът за успех през днешния ден се крие в това да следвате интуицията си и да не се боите да постъпвате различно от общоприетото.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес интуицията ви ще бъде силна, така че, ако имате някакъв проблем, не мислете твърде дълго – доверете се на усещанията си и на знаците, които ви изпраща съдбата. Ако работата ви е скучна и еднообразна, нищо чудно да изпитате неудовлетворение.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес ще се чувствате чудесно в компания, така че не стойте сами. Ако сте обвързани, отделете време за общуване с любимия човек – ще бъде приятно и за двама ви. Денят е много благоприятен за организиране и за участие в събития, на които присъстват много хора.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес може да претърпят положителен развой дейности и начинания, свързани с пари и недвижима собственост. Моментът е подходящ за пазаруване – ще бъдете доста разумни и ще правите добри покупки.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес може да се наложи да се откажете от нещо – например от изпълнението на ангажимент, ако става дума за работа, или от навик, ако се отнася до начина ви на живот. Не се притеснявайте да го направите – промените ще бъдат във ваша полза. Темата за здравето ще занимава много от вас.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днешният ден е чудесен за работа – каквото и да предприемете, има шанс да даде резултат. Отношенията ви с близки и познати ще станат по-хармонични, ако давате на другите по-голяма свобода и не се месите в чуждите проблеми.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Ако днес имате конфликт с някого и предчувствате, че е възможно да ескалира през следващите дни, помислете дали не става дума за предишна ситуация, разиграна по нов начин. Ако е така, значи звездите ви дават шанс този път да постъпите зряло, тоест да установите с какво сте допринесли за нея и какво бихте могли да направите, за да намалите напрежението.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Каквото и да се случва днес, опитайте да гледате позитивно на промените, дори когато не са предизвикани от вас. Бъдете отворени за новото – има вероятност пред вас да се открият възможности и да ви хрумнат нови идеи.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес настроението ви ще е добро и ще се спогаждате лесно с хората около себе си. Възможно е да изпитате нужда да разпуснете малко с приятели или да се поглезите по някакъв начин. Ако сте се посветили на творческа работа, то тогава сте сред късметлиите – вдъхновението ще ви осени и ще творите на воля.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Стига да искате, днес бихте могли да извършите някои промени, които преди сте се страхували да направите или сте смятали, че ще е много трудно – точно сега ще се случи по-лесно. За целта трябва да гледате напред и да не съжалявате за неща, които вече не са ви нужни или просто не са особено важни в сегашния момент.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email