31.05.2024

Хороскоп за 04 декември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Днес има шанс да преодолеете препятствие или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобикаляте трудностите. Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Не падайте на нивото на хора, които използват манипулации, за да привлекат вниманието върху себе си. Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Вечерта ви очакват приятни моменти в компания.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Важните срещи и разговори отложете за следобед, когато шансът да постигнете успех ще е по-голям. Денят е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес ще има шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. За целта обаче ще трябва да споделите чувствата си. Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не ви спира – ще получите нужната подкрепа.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Днес вниманието ви ще е насочено повече към любовния ви живот и семейството, отколкото към служебните ангажименти. Очакват ви приятни мигове с близките ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което вие очаквате.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Пред днешния ден вероятно пред вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Ако трябва да уговаряте някакви условия или да водите преговори, всичко ще протече гладко. Денят е подходящ да направите промени в обкръжението си.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес навярно ще останете доволни от добре свършената работа, а при някои от вас удовлетворението ще има и финансова страна. Денят е чудесен за уреждане на финансови взаимоотношения или на имотни въпроси. Ценете повече себе си и способностите си – там ще е ключът за успех през днешния ден.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес използвайте личните си умения и таланта си, за да блеснете на работното място. Моментът е подходящ да поискате това, което смятате, че заслужавате да получите. Денят е чудесен за приятелски разговори, за участие в социални събития, също и за благотворителност.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Очертава се днешният ден да е много благоприятен за вас – по-скоро следобедните и вечерните часове. Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Една малка промяна във външния вид ще ви се отрази добре и ще ви донесе повече самочувствие.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес общуването с хора, които мислят като вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Ако нямате достатъчно сили да изпълните някаква задача, оставете я за друг ден.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес ще изпитвате желание да отстоявате много пламенно позицията си и да убеждавате хората в това, което вярвате. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да ви използват. Бъдете по-внимателни при общуването си и не се предоверявайте – не всички около вас ви мислят доброто. Вечерта отделете време за любимите си хора.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email