28.02.2024

Хороскоп за 03 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Натовареността ви ще е прекалено голяма днес и в тази връзка са възможни промени в плановете ви. Част от задачите ви ще отпаднат, за сметка на нови, неотложни и спешни. Пазете си парите и вещите, има опасност от кражби и загуби. Среща с приятел ще ви помогне да се разтоварите от напрежението около вас.

Телец 20.04-20.05
Отдадени сте на проект, който ви вълнува от доста време насам. Полагате много усилия, за да видите намеренията си осъществени и това ще се случи. Печелите доверието на делови партньор с постъпка, която настина заслужава уважение. В личен план най-добре ще е да изчакате по-благоприятен момент за промени.

Близнаци 21.05-20.06
Ако срещнете проблеми днес не се колебайте да потърсете нечий съвет. Оптимизмът може да ви попречи на обективната оценка на ситуацията. Стъпете здраво на земята и не се поддавайте на безгрижие. Невниманието ви може да ви струва скъпо. Денят не е удачен и за даване пари на заем. Може би няма да ги получите обратно.

Рак 21.06-22.07
Потиснете неудовлетворението си от някого или нещо и работете сами по решаването на проблема. На работното място колега ще ви подкрепи и ще помогне да си възвърнете изгубените позиции. Вечерта ще предпочетете уюта на дома, а някои ще ги изненадат и гости. Във всички случаи няма да ви е скучно.

Лъв 23.07-22.08
Запазвате самообладание и в най-напрегнатата ситуация. Едновременно с това изглежда сте удовлетворени от предизвикателствата, които ви се предлагат. Предстои ви стабилизация на работното място, което ще ви открие нови възможности за развитие. В личен план ви предстои взимането на важно решение.

Дева 23.08-22.09
Очаква ви ден, изпълнен с добро настроение и добри позиции на работното място. Работите усилено по изпълнението на своя идея, която отдавна ви се иска да осъществите. Добре ще е ако не работите самостоятелно, тъй като ще ви е далеч по-трудно и едва ли ще успеете да свършите в планирания срок. Приятел ви занимава с проблемите си в личен план.

Везни 23.09-22.10
Очаква ви значително подобрение на финансовото си състояние. Въпреки това не се впускайте в необмислени покупки или поне имайте търпение още няколко дни. Настроенията, които витаят около вас, не бива да ви подвеждат. Бъдете реалисти и се доверявайте само на проверена информация.

Скорпион 23.10-21.11
В добро настроение ще продължите да следвате приоритетите си за деня, поставяйки на дневен ред онези, касаещи бизнеса и семейството. Роднините ще ви съдействат по приготовленията, свързани с предстоящ ангажимент, не отхвърляйте идеите им. Отхвърляйки задачите си, ще ви отпаднат и притесненията, голяма част от които ще се окажат неоснователни.

Стрелец 22.11-21.12
Въпрос, който ви създава безпокойство ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек. За съжаление има и друга тема, която вълнува семейството ви. Ще бъдете повече полезни, ако не избързвате с оценката си, а търпеливо се запознаете с детайлите.

Козирог 22.12-19.01
В динамика и вълнения ще преминете през днешния ден. Ще следвате целите си, но е добре да не се поддавате на провокации, създаващи ви отрицателни емоции и водещи към агресия. Общи интереси и разбирания по много въпроси ще подсилват връзката ви с някого, а ако този някой е дама, непременно я зарадвайте с нещо специално.

Водолей 20.01-18.02
Така организирайте деня си, че да имате време и за себе си и за нуждите на хората, които уважавате. Съобразете се с изискването на някой, с когото ви свързват общи дела. Ще се зарадвате на вниманието и подаръка от любим човек. Сами ще предложите своя изненада, ще бъде весело и приятно.

Риби 19.02-20.03
Възможно е да се почувствате притеснени от затруднения, свързани с изпълнение на много ангажименти. Не се колебайте да потърсите помощ, има кой да ви я даде. Въздържайте се от оценки за други хора и ще си спестите главоболия. По-лесно ще стигнете към сърцето на любимия си, ако проявите разбиране към проблемите му и по-малко капризничите.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email