24.02.2024

Хороскоп за 03 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
По-творчески ориентираните личности сред вас днес трудно ще стоите на едно място. Фантазията ви ще се развихри и няма никакъв смисъл да я задушавате със скучни битови дейности. Желанията на любимите ви хора ще бъдат на първо място в днешния ден и най-вероятно ще ви се иска да ги зарадвате по някакъв начин.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес пред вас ще се отвори възможност да се потопите в своя вътрешен свят. Вярвайте на своите усещания, защото те ще ви покажат какво от външния свят е добре да приемете и какво – не. Някои от вас ще съчувствате на близък човек, но други може да усетите, че сте използвани, защото сте давали прекалено много за другите и сте пренебрегвали собствените си чувства.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Днес събитията по някакъв начин ще ви напомнят за миналото. Може да срещнете човек, с когото сте поддържали отношения преди; или да изплуват чувства, които сте смятали за преживени и забравени. Обърнете внимание на тези знаци – вероятно има нужда да се освободите от нещо, което още таите в себе си.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Ако днес изпитвате желание да споделите с друг човек какво чувствате и какви грижи имате, удовлетворете го. Денят ви позволява да се отпуснете и просто да бъдете себе си, а не да се стягате и да се мъчите да спазвате правила и норми. Потърсете компания на хора, които няма да ви критикуват и ще ви приемат каквито сте.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
Ако днес проявите по-голяма топлота към близките си хора и към любимия си човек, ще успете да изразите какво изпитвате към тях. За целта обаче трябва да свалите маската, да рискувате и да се покажете такива каквито сте. Вашите собствени чувства ще ви посочат кой е верният път, кое да оставите в миналото и на какво да се посветите в бъдеще.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес едва ли ще ви се иска да влагате усилия в каквото и да било. Ще изпитвате желание да си почивате и да правите неща, които ви доставят удоволствие. Настроенията ви може да се променят много бързо и ще зависят много от отношението на близките ви хора.към вас.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес хората около вас може да ви се струват по-чувствителни и вероятно ще бъде трудно да водите разумен разговор, ако се налага. В случай че някой ваш близък има нужда от помощ и подкрепа, бъдете добри и не отказвайте да му/й я дадете.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Очертава се днешният ден да е много приятен за вас. Ще общувате лесно с хората и ще се радвате на тяхната подкрепа. Може да се почувствате още по-добре, ако прекарате известно време в компанията на дете, с което да поиграете на воля. Чудесен ден за кулинарно угощение.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес ще ви е трудно да мислите логично, но пък въображението ви ще работи отлично и може да ви помогне да подхождате творчески към всичко, с което се захванете. Старайте се да се грижите повече за себе си, особено ако чувствителността ви е повишена или ако не се чувствате добре физически.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Покрай ангажиментите си към другите днес не забравяйте да се погрижите и за себе си, защото в противен случай ще се усещате изтощени и изчерпани. Ако се случи така, не мрънкайте и не се оплаквайте, а направете нещо, което ще ви накара да се почувствате добре.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
По-добре за вас ще е днес да се уедините или да се отдадете на спокойни занимания, а не да работите усилно. Възможно е да сте настроени по-емоционално и да имате по-голяма нужда от подкрепа, отколкото в други моменти. През днешния ден някои от вас ще си припомните минали събития и ще си направите равносметка за тях.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днес ще си изкарате добре, независимо дали решите да прекарате деня у дома или навън. Някои от вас ще имате желание да зарадвате близките си, като им сготвите нещо специално. Самочувствието ви е добро и, където и да отидете, няма да останете незабелязани.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email