25.02.2024

Хороскоп за 02 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
В усилията си днес няма да сте сами и това ще си проличи по резултатите. С изненада ще установите колко много хора са заинтересовани да сте добре и да вървите безпрепятствено напред. Може и да ги заподозрете в користни намерения, но не омаловажавайте подкрепата им. Ще има развитие на професионален или бизнес – въпрос, свързан с парите ви.

Телец 20.04-20.05
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.

Близнаци 21.05-20.06
Без да изпадате в излишни обяснения с когото и да било, ще следвате целите си и ще успявате. Късметът ще ви изненада приятно днес. За него сте работили много преди да се появи, но и съдбата има намеса и то благоприятна за вас. Професионалните ви съвети се ценни и ще ви носят придобивки.

Рак 21.06-22.07
Предстоящите промени ще засилят в аванс активността ви, или чрез нея ще ги ускорите. И в двата случая ще имате повече работа, но това не ви притеснява. За изпълнение на част от целите, стоящи пред вас ще търсите съдействие на други хора. Изяснете отношенията си с човек, за който интуицията ви подсказва, че не бива да го пренебрегвате.

Лъв 23.07-22.08
Може би сте прекалено самокритични днес. Деловите ви ангажименти ви носят очакваните положителни резултати, така че в това отношение няма от какво да сте недоволни. Ако проявите разбиране и откликнете на проблемите на близките си, ще се почувствате наистина удовлетворени. Останете си у дома вечерта и си починете добре.

Дева 23.08-22.09
Типично по ваш маниер ще започнете подготовката още от днес по предстояща среща или събитие. Съсредоточено и последователно ще отхвърляте задачите си една след друга, дори с риск да ви упрекнат близките ви, че ги пренебрегвате. Имат право. Едно ново и вълнуващо чувство все пак ще ви завладее и приземи.

Везни 23.09-22.10
Гъвкави в мисленето си, ще се справите с възникващите проблеми и ще намирате решения без отлагане. Ще дадете предпочитание на проекти, които са бързо реализуеми и с печалба за вас. Сътрудничеството ви с човек, на когото може да се доверите ще се отрази благоприятно на работата и бъдещето ви.

Скорпион 23.10-21.11
В изпълнението на професионален проект ще покажете уменията си и ще бъдете оценени. Ще направите всичко, което е по силите ви и няма да съжалявате. Семейните задължения ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, и това ви изпълва с трепетни очаквания. Вечерта ви ще е вълнуваща.

Стрелец 22.11-21.12
Предстои ви успешен ден във всяко едно отношения. Заемате се с различни дела, но въпреки това имате достатъчно енергия и възможности да се справите с тях. Очаквате твърде много от човек, който не е в състояния да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще е за вас. Постъпвате разумно с деликатна ситуация.

Козирог 22.12-19.01
Днес ще имате успех в делата си, ако действате от позицията на разума. Не бързайте да изпреварвате събитията. Нещата сами ще се подредят. Приятни мигове ще имате с хора от вашата среда.

Водолей 20.01-18.02
В делови план няма да ви липсват възможности и изгодни предложения. Въпросът е да направите онова, което би ви помогнало в най-голяма степен да постигнете намеренията си. Денят е подходящ и за нововъведения. Средствата вложени днес ще се множат, такива са за реклама, проучване, ново оборудване, обучение и др.

Риби 19.02-20.03
Авторитетът ви ще нараства и мнозина ще се обръщат към вас за съвет. Това налага да бъдете тактични, съобразителни и деликатни. Пазете се от изкушението да манипулирате, защото ще усетите много скоро как всичко се обръща срещу вас. Очаква ви финансово стабилизация и осигуряване на повече комфорт за семейството.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email