21.02.2024

Хороскоп за 02 ноември 2019

Овен 21.03-19.04
Ще ви се налага да правите компромиси, в противен случай работата няма да върви и ще се чувствате потиснати. Но вие ще изпреварите събитията и ще направите промени, спестявайки си излишни разходи и приказки. Едно пътуване ще ви донесе вълнения и приятни емоции, но и отговорности, върху които тепърва ще мислите.

Телец 20.04-20.05
Работете самостоятелно днес. Не допускайте вмешателства в работата си. В деловата сфера ще имате критични моменти и ще усещате как губите позиции по въпроси, независещи от вас. Отрицателните емоции ще ви ги компенсира семейството, за това вечерта задължително бъдете заедно.

Близнаци 21.05-20.06
Изглежда делата ви се развиват точно според желанията ви. С всичко, с което се заемате днес ще ви върви, при това без усложненията, които сте допускали. Сработвате се добре с определен човек и резултатът от общата ви работа съвсем скоро ще е налице. За известно време ще трябва да забавите темпото по даден проект.

Рак 21.06-22.07
Ще задълбочите контактите си в сферата на професионалните ви интереси, което ще ви обогати с идеи и направи по-смели. Ако ви притеснява нерешен проблем, бързо ще намерите изход. Споделете го с подходящия човек и ще ви олекне. Приятели ще ви предложат да се включите в нещо интересно.

Лъв 23.07-22.08
Използвайте деня за самостоятелни занимания, като посветите времето си на само подготовка и повишаване на квалификацията си. Това безспорно ще се отрази добре на финансите и самочувствието от една страна, а от друга ще ви спести излишни главоболия и загуба на енергия. Диетите също ще имат видим резултат, особено, ако се правят с конкретна цел.

Дева 23.08-22.09
С лекота се справяте с въпроси, за които сте мислели, че ще представляват трудност. Чарът ви е достатъчен за да преминете през врата, която е била заключена за околните. Получавате покана за вечерта, на която едва ли ще устоите. Планирате важна среща, но може да се наложи и да отложите.

Везни 23.09-22.10
С желание ще се заемете с осъществяването на по-специална задача, изпълнението на която ще ви удовлетвори морално и финансово. За нещата, които не зависят от вас, ще трябва да се съобразявате с други хора, а това изисква да сте по-търпеливи. Щадете здравето и най-вече сърцето си, не се претоварвайте с работа и вълнения.

Скорпион 23.10-21.11
Денят е много добър за реализация на деловите ви планове. Възможно е да ви обхване известно колебание, което бързо ще преодолеете. Можете да разчитате на подкрепата на добър приятел, който неочаквано ще ви съдейства.

Стрелец 22.11-21.12
На работното място бъдете внимателни. Атмосферата ще предразполага към конфликти, за това правете повече компромиси. Нова идея ще обсеби мислите ви и ще насочите енергията си натам. Семейството ще ви подкрепи и ще се подобри климата у дома. Новини от близък човек, живеещ далече.

Козирог 22.12-19.01
С неотслабващо желание и хъс ще продължите работата си, която ви носи очакваните придобивки. Предложения и покани ще накарат други от вас да потърсят повече информация във връзка с предстоящо събитие. Творческите ви умения са безспорни и без затруднения ще финализирате започнат проект.

Водолей 20.01-18.02
Сътрудничеството, в което сте, ще затвърди мнението ви, че сте случили с надеждни партньори. Лоялността помежду ви дава своите добри резултати. Заедно ще започнете работа по общ бизнес – план. У дома е нужно да в открит разговор да изслушате претенциите на близките си.

Риби 19.02-20.03
Днес ще ви се наложи да обърнете внимание на много неща на работното място, но при всички случаи се постарайте да запазите спокойствие. От това ще зависи правилната ви реакция в определена ситуация. Пренебрегвате нещо, което впоследствие може да се окаже твърде важно за вас. Постигате свое намерение, свързано с човек на когото особено държите.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email