22.07.2024

Хороскоп за 01 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Очакват ви повече задачи днес, за това се подгответе, като разпределите според нуждите си времето, силите, финансите и помощниците си. Реалисти сте, за това и не храните очаквания да получите нечие признание, но ще останете поласкани, ако усилията ви бъдат забелязани.

Телец 20.04-20.05
Действате неотклонно днес и упорито преследвате целите си. Разчитате предимно на себе си и това ви спасява от неудобството на очаквате конкретни дела от околните. Не се лишавайте обаче от съветите, които получавате, тъй като част от тях може да се окажат особено приложими за вашия случай. В личен план се радвате на хармония и разбирателство.

Близнаци 21.05-20.06
Чувствате се чудесно днес. Налице са всички предпоставки да успеете да осъществите плановете си за деня, но при условие че работите съсредоточено и не разпилявате енергията си. В противен случай рискувате в края на деня да сте уморени, без да сте свършили това, което е трябвало. Обърнете повече внимание на въпросите, които вълнуват най-близките ви хора.

Рак 21.06-22.07
За някои от вас денят крие изненади. Бъдете внимателни при боравене с пари. Партньорът може да ви по изнерви, но ако намерите верния тон ще гледате заедно в една посока. Изправени сте пред важен избор и е нужно да имате до себе си съмишленик. По-често ще се връщате в мислите си на места, носещи ви отмора.

Лъв 23.07-22.08
Днес ви предстоят наситени с емоции преживявания. Нов партньор или клиент на работното ви място ще промени хода на работата ви. Случайна среща вечерта може значително да освежи чувствата на някои от вас. Ако не сте обвързани емоционално и сте склонни на авантюри, това може да се окаже търсената от вас възможност.

Дева 23.08-22.09
С творчески ентусиазъм ще се посветите на нови задачи. Това изисква повече енергия, затова не пренебрегвайте духовните си нужди. Задоволявайки ги, ще черпите сили и нови идеи. Семейството е до вас и ви подкрепя, а това укрепва вярата ви за утрешния ден.

Везни 23.09-22.10
Добре ще е днес да си починете и да се занимавате с нещо, което няма да ви натоварва. Отдайте се на хобито си, дори това да не е в плановете на близките ви. Интимния ви живот ви удовлетворява напълно. Основна заслуга за това има човека до вас. Денят е подходящ да направите нещо повече за него. Помислете за приятна изненада.

Скорпион 23.10-21.11
В името на любовта бъдете търпеливи днес. Не бързайте да избухвате при разговор с любимия човек и няма да съжалявате. Помислете и ще разберете, че е прав. Подарете си една приятна вечер.

Стрелец 22.11-21.12
Нововъведения в професионалната ви област може значително да улеснят работата ви и да открият пред вас нови възможности. Независимо от естеството на работата си ще се наложи да се научите как да ги използвате оптимално. Възможно е позитивния им ефект да не се забележи веднага и това да ви настрои скептично към тях. Бъдете по-търпеливи и ще спечелите.

Козирог 22.12-19.01
Ако имате достатъчно енергия и желание( а вие ги притежавате ), днес можете да се заемете с неотложни ангажименти, които ще завършат благоприятно за вас. Обърнете повече внимание на любимите си хора, вечерта прекарайте в тяхната компания. Близък приятел има нужда от професионалния ви съвет, помогнете му.

Водолей 20.01-18.02
Наясно сте с очакванията на другите към вас и няма да ги разочаровате. Служебните задължения ще направят деня ви по-натоварен, но в същото време ще трасират пътя на професионалните новости пред вас. Предвид ангажирането ви с повече работа финансовите ви възможности ще нарастват.

Риби 19.02-20.03
Не приемайте по-малко отколкото смятате, че заслужавате. Полагате много усилия, които скоро ще бъдат възнаградени. Приемете че не винаги е възможно да угодите на всички и не се ядосвайте за това. Притежавате особен чар, който днес ще омагьоса мнозина от околните ви.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email