01.10.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Фестивал на Модата и Красотата 2022 застава зад благотворителна кауза

Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум – Фестивал на Модата и Красотата 2022
За петнадесета поредна година морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България – Фестивал на Модата и Красотата 2022, организиран и продуциран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group.
На 23 и 24-ти август от 20.30ч. лятната градина Морското Казино във Варна ще се преобрази в бляскав моден подиум, а на събитието с водещ Симеон Лютаков, ще присъстват стотици гости от България и чужбина, припомня Moreto.net
Екипът на агенция VIP Fashion Group за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на популярни български дизайнери и световни брандове, които ще представят своите актуални модни колекции в две поредни вечери.
Лице на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата ще бъде носителката на титлата Мис Варна за 2021-ва година – Стефани Карова, а като специални гости на подиума ще дефилират топ модела и носителка на титлата Best Model Of The World 2011 – Ива Атанасова и ослепителната Габриела Кирова – Мис България 2016.
В дефилетата ще вземат участие и най-добрите модели на морската ни столица, както и най- малките модели на модна агенция VIP Fashion Group на възраст между 4 и 9 години.
За прическите на моделите ще се погрижат топ-коафьорите от ателие Кина Кудева, а гримът ще е дело на екипа на Кристина Славова – Mascara.
Тази година организаторите на събитието застават зад благотворителната кауза в подкрепа на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна. Семействата на двете деца изпитват финансови затруднения, свързани със заплащането на необходимите преливки на стволови клетки.
Ето защо, по време на Фестивала ще бъде проведена благотворителна томбола, приходите, от която ще бъдат дарени за лечението на Гоги и Даная.

Print Friendly, PDF & Email