30.05.2024

Уникална дискотека от терасата, десетки хиляди танцуват в Добрич

DJ Bobby Beats спретна уникално шоу снощи. От терасата си на 6 етаж в добричкия квартал „Добротица“ той направи дискотека. Десетки хиляди танцуваха един час по балконите си на над километър от дома на Бранимир Пенчев.

Ситуацията е извънредна. За това реших да направя тази дискотека от балкона на жилището ни. Жена ми ме подкрепи. Съседите – също. Беше малко трудно да кача цялата техника до апартамента, да я инсталирам, но си заслужаваше, разказа за медийна компания „Добруджанска трибуна“ DJ Bobby Beats.

Започнах в 20,55 ч., за да призова всички, които ме чуват да ръкопляскат на медиците ни, които се борят с коронавируса. „Моя страна, моя България“ и типичните 100 каба родопски гайди за секунди нажежиха емоциите на всички. Малко след това вече имаше и поръчки от десетки души за поздрави към техни близки и приятели. Смятам, че тази първа по рода си дискотека в условията на социална изолация, е един прекрасен начин хората да се успокоят и да се почувстват свободни, макар и само в домовете си. Тази вечер – петък вечер, когато хората са свикнали да бъдат извън домовете си вечер, ще имам още повече фенове. Сигурен съм, че мнозина мои колеги ще продължат моето хрумване и ще има още много дискотеки от тераси, допълни DJ Bobby Beats.

Припомняме, че заради пандемията в италианците свирят от терасите. В Испания се разнасят аплаузи за лекарите.

Print Friendly, PDF & Email