07.07.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Трима водачи, шофирали след употреба на значително количество алкохол, са задържани

Трима водачи, шофирали след употреба на значително количество алкохол, са задържани – съобщават от Областната дирекция на МВР.  В единия случай водачът е причинил лека катастрофа. Инцидентът е станал около 19:00 часа по ул. „Цар Петър“ в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Хонда“, управляван от 59-годишен мъж при разминаване блъска със странично огледало лек автомобил „Инфинити“, управляван от 31-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол на 59-годишният водач, цифровата индикация отчита наличието на 2,47 промила. Задържан е за срок от 24 часа.
31-годишен мъж е задържан след като е спрян за проверка в ранните часове на 22 май ден в Добрич. При извършена проверка за употреба на алкохол, дрегерът отчита наличието на 2,13 промила.
Късно на 22 май в Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“, управляван от 46-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,24 промила. Водачът също е задържан за срок от 24 часа.
ДТ

Print Friendly, PDF & Email