20.03.2023

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Топ 5 явни знака, че връзката е пред провал

Усилията за поправянето на отношенията обикновено са излишни
Връзките не са лесни. Колкото и любов да има между вас, сама по себе си тя не е достатъчна, за да бъдете щастливи и хармонични заедно задълго. Има много фактори, които могат да помрачат щастието и да предизвикат емоционално отдалечаване, стопяване на чувствата и в крайна сметка да доведат до провал на връзката. За този провал има някои явни признаци, които подсказват, че е напът да се случи или вече е настъпил.
Ето кои са 5-те топ признака, че връзката ви е пред провал.
Партньорът ви не ви уважава
Когато уважението изчезне, това е един от най-явните и най-болезнени знаци, че и връзката е напът да се срине. Неуважението между партньорите може да разруши всяка любов, дори най-силната. Ако усещате, че не сте харесвани, не сте одобрявани от партньора си, той не ви се възхищава както преди, а все намира за какво да ви се подиграе или да ви иронизира, това е ясен знак, че връзката ви е пред разпад.
Емоционален тормоз
Ако партньорът ви малтретира емоционално, това е един от петте най-сигурни знака, че любов от негова страна вече не съществува. Емоционалното насилие е не по-малко опасно и въздействащо от физическото. То може да има много проявления – подигравки, нападки, пасивно-агресивни коментари, нежелание за включване в семейни ангажименти, неодобрение дори на външния вид.
Чувствате се несъвместими
В началото любовта и страстта са ви привличали, но с течение на времето сте осъзнали, че сте несъвместими. Целите ви, визията за бъдещето, нещата, които искате от живота са различни. Различават се и характерите ви, което пречи на добрите отношения. Чувствате се повече притиснати от обстоятелствата, отколкото влюбени и приети каквито сте.
Имате едни и същи конфликти отново и отново
Нерешените проблеми се загнездват в отношенията и ги съсипват. Ако не успявате да откриете добри решения на проблемите си, те се повтарят отново и отново. Стигате до едни и същи конфликти. Дори си казвате едни и същи думи сякаш сте заседнали в повтарящ се кошмар.
Фантазирате си, че имате различен живот
Един от най-болезнено явните признаци, че връзката ви е пред провал или вече е провалена, е когато започнете да си фантазирате, че живеете друг живот с друг партньор. В него сте такива, каквито искате да бъдете. Партньорът ви е идеален и се чувствате добре с него. Не се налага да преглъщате всичко, което преглъщате сега в неговата компания. Имате общи цели и се стремите към постигането им заедно. И колкото повече фантазирате, толкова повече охладнявате към настоящата си връзка.
az-jenata.bg

Print Friendly, PDF & Email