13.08.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

С последствия опасност за живота, комоцио, счупвания са пътните произшествия

На 19 май чрез телефон 112 в Районно управление на МВР-Балчик, е заявено от жител на град Добрич за настъпило пътнотранспортно произшествие след село Сенокос с пострадали лица. Водачът на лекия автомобил и придружаващ го пътник са отведени в болницита в Добрич. Установена е фрактура на лява предмишница на водача. Другият пътник е с травма на гърба и шийните прешлени с опасност за живота. Водачът на автомобила е с отрицателна проба за употреба на алкохол. Образувано е досъдебно производство.
На 19 май в полицията е съобщено за паднал моторист на разклона за село Малка Смолница. Водачът на мотоциклета, поради отвличане на вниманието, е загубил контрол над превозното средство и пада на земята. Той е с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота.
На 19.май чрез телефон 112 е подаден сигнал за пътнотранспортно произшествие по околовръстен път в град Добрич. Водач на лек автомобил при движение с несъобразена скорост с пътните условия губи контрол над автомобила, преминава през разделителен остров и се блъска в крайпътни дървета. От удара са пострадали водачът, който е с контузна рана на главата и комоцио, пътничката, возеща се на задна седалка, е с порезни рани и комоцио, друга пътничка, возеща се на предна седалка,без наранявания.
ДТ

Print Friendly, PDF & Email