30.05.2024

Спряха правата на рефера-депутат Стефан Апостолов

Причината – синът на кмета на Симитли, станал известен със скандален клип, осмиващ сексуална Бойко Борисов, вдигнал несъществуващ червен картон на мача „Лудогорец“ – „Славия“
Съдийската комисия на БФС на извънредно заседание спря правата на международния съдия Стефан Апостолов, който е и депутат от ГЕРБ в Народното събрание.
Това се казва в официално съобщение на сайта на БФС.
Санкцията е за неопредлено време. Апостолов се изложи здраво на мача „Лудогорец“ – „Славия“, като вдигна несъществуващ червен картон на вратаря на гостите Стериакис.
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов избухна след края на мача с Лудогорец. “Белите” изтръгнаха 0:0 в Разград, но двубоят ще бъде запомнен със скандалния червен картон на Антонис Стергиакис. Гръцкият вратар беше изгонен от рефера Стефан Апостолов за игра с бедро извън наказателното си поле.
„Този съдия е срам за българския футбол и за българския парламент! Нали знаете, че му дадоха да прочете нещо, което му бяха написали, и той не успя. Това е един крадец, който няма никакво място в нашия футбол”, заяви Венци Стефанов пред Спортал.
“Не вярвам да изпълнява някаква поръчка, просто е тотален некадърник. Говорим за една обикновена подлога. Нали знаете в болниците под болните на леглата слагат подлоги. Е, този човек е такова нещо. Завършен джендър. Това е положението“, каза още президентът на Славия, цитиран от gol.bg.
Стефан Апостолов е депутат в 44-ото НС от политическа партия ГЕРБ. Във визитката му пише, че е магистър по финанси, завършил Югозападен университет „Неофит Рилски”.
Професионалният му опит се състои в управление на частна фирма и международен футболен съдия и ръководещ футболен съдия в „А” група от 2010 г.
Като парламентарист стана известен с това, че срича от парламентарната трибуна и, че е син на скандалния кмет на Симитли. Бащата, според един от най-крупните строителни бизнесмени у нас, е имал интимни отношения с Бойко Борисов, припомня slavishow.com. Същият нашумя с безпрецедентно видео, осмиващо сексуално премиера Бойко Борисов.
Снимка „24 часа“

Print Friendly, PDF & Email