24.09.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

„Спартак“ (Варна) освободи старши треньора си Васил Петров

ФК “Спартак” (Варна) освободи Васил Петров от поста старши треньор, научи Moreto.net.
Това стана след решението му да подаде оставка, която бе приета от ръководството на клуба. Временно неговото място ще заеме Георги Иванов – Геша.
„Клубът и всички привърженици благодарят на Васил Петров за положения труд и за постигнатите цели в най-трудните години след възраждането на отбора и дългия път от аматьорското към най-високото ниво на футбола у нас.
Благодарим за всичко, Васко!“, написаха от ръководството в официалния сайт на отбора.
Феновете на „Спартак“ благодариха на Васил Петров за работата му и отговорното поведение като треньор:
Соколи,
За съжаление, днес старши – треньорът ни Васил Петров подаде оставка и бе освободен от поста си. По този начин той пое отговорността за колебливия старт в първенството и постъпи така, както сме свикнали при него – мъжки. Считаме, че няма да е пресилено да кажем, че въпреки неубедителните пет мача, Васко си заслужи мястото в историята на СПАРТАК със своите умения, упоритост, работохолизъм и най – вече честност. Това, което той направи, може да се определи като футболно чудо, което в крайна сметка ни върна там, където ни е мястото. В тази връзка, бихме искали да се обърнем към него и да изразим единодушното мнение на всички нас :
Васко,
От името на всички спартаклии – БЛАГОДАРИМ ТИ! Благодарим ти, че защитава името и каузата СПАРТАК с достойнство и чест! Благодарим ти, че изненада дори и най-големите оптимисти сред нас и ни върна в А група. Убедени сме, че нашият клуб е само началото на един много успешен за теб професионален път, който ще бъде свързан с клуба ни и в крайна сметка отново ще те доведе при нас. Защото ти винаги ще си добре дошъл при нас и сред нас, соколите.
Пожелаваме ти най-вече здраве, тъй като с качествата, които демонстрира, успехите са гарантирани!
Васко – завинаги един от нас!

Print Friendly, PDF & Email