20.06.2024

(Видео + Снимки) Инж. Йордан Стоянов – кандидат за кмет: Дайте шанс на моята младост и с Вашата мъдрост ще променим Каварна!

„Чувам коментари тези дни, че съм бил прекалено млад, за да стана кмет. Но, кой – уважаеми съграждани от Вас не иска да е млад? Младостта е сила, устрем, действия. Аз обаче, знам, че за да успея, ми трябва Вашия опит и мъдрост. Нека заедно – с моята младост и Вашата мъдрост, да направим така, че животът ни да е по-добър и по-лесен! Заедно ще успеем да променим Каварна!“

С тези искрени думи, искрено развълнуван, се обърна към стотиците в залата на местното читалище кандидатът за кмет на ГЕРБ в Каварна инж. Йордан Стоянов.

Преди сърдечното му изказване актьорът Кирил Ефремов представи листата от кандидати за общински съветници.

„Всички кандидати за кметове тези дни ще Ви представят своите екипи и кандидати за съветници. Всички изтъкват, че са избрали най-добрите експерти. Аз Ви предлагам тези хора не защото те са добри експерти, а защото са истински хора. Хора, които ще се спрат до Вас на улицата, ще Ви изслушат и ще Ви предложат решение. Знам, че заедно ще успеем!“, категоричен бе инж. Йордан Стоянов.

Словото, с което откри официално предизборната си кампания, бе прекъсвано многократно от аплодисменти на стотиците в препълнената зала.

Да подкрепи съпартиеца си, от Добрич в Каварна, пристигна лично депутатът от ГЕРБ Даниела Димитрова. Тя подчерта, че инж. Йордан Стоянов е млад, упорит, умен и харизматичен мъж.

„Най-важното при него е, че той е изключително честен. Смятам, че е готов да поведе Каварна и хората й по нов път, по който животът на всички ще е по-добър и по-успешен!“, заяви народният представител.

След театралната постановка, която кандидат-кметът на ГЕРБ за Каварна подари на съгражданите си, той изпрати гостите си с пожеланието всички да се приберат при семействата си усмихнати, щастливи и с надеждата, че заедно могат.

Print Friendly, PDF & Email