01.10.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Седмичен хороскоп за 19 – 25 септември

Динамична седмица
Новата седмица ни носи нови изпитания, но и възможности за успехи. Въпреки това, не е добре да бързаме и да се предоверяваме на другите. Повече за вашата зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.
Овен
Предстоят значителни успехи в заниманията, които харесвате и предпочитате. Ще можете да приложите на практика лидерските си умения. Новите дейности ще са вид предизвикателство, даващо възможност да разгърнете максимално потенциала си и ще ви осигурят нови последователи.
Моментът е подходящ за уреждане на взаимоотношения със задграничните партньори, за предприемане на пътувания на далечно разстояние, за промяна на местоживеенето или работното място. Ако сте си поставили за цел да реализирате професионален напредък, ще го постигнете.
Телец
Отношенията с околните (колеги, партньори, съседи) на моменти ще са проблемни, но дори да се стигне до открити спорове, в края на седмицата противоречията ще се уредят. Избягвайте категоричните изказвания и прекалено настойчивото изразяване на позицията си. Ще се справите с въпроси, засягащи финансите, реорганизация на бизнеса и изобщо работа, чието изпълнение зависи персонално от вас. Действайте с умерено темпо, въздържайте се от излишни претенции и най-вече капризи.
Близнаци
Предстоящият период ще е сравнително спокоен, на моменти дори леко скучноват. Ще ви се прииска да си организирате пътешествие, да направите нещо ново, но е препоръчително да избягвате грандиозните планове. Дори да се наложи да пътувате, бъдете предпазливи. Автомобилът или друга техника може да ви изненада с повреда в най-неподходящия момент. Лесно и безпроблемно ще се справите с поредица битови задачи и подготовката за зимния сезон.
Рак
Предстоят новости, създаващи грижи, но ще са по-скоро приятни. Темпото на работа няма да зависи от вас и ще е неравномерно, на моменти напрегнато. Напрежението ще идва от факта, че постигането на споразумение по част от спорните въпроси ще се окаже сложно и в личен, и в делови план. Особено добри резултати ще получите от самостоятелната работа. Екипните дейности ще са проблемни заради лични противоречия между участниците, които ще се появяват в най-неподходящия момент.
Лъв
Екипната работа ще е не само ефективна, но и печеливша. Лесно постигнатите прекрасни резултати ще са източник на удовлетворение и добро самочувствие. Хора от миналото отново ще се появят в живота ви с предложения и идеи за нови проекти. Изслушайте ги старателно и преценете ефекта от съвместната работа в перспектива.
Във връзка с нея и необходимост от получаване на допълнителна информация или участие в кратко обучение е вероятно да се наложи да предприемете кратко пътуване към място, което познавате. Новите впечатления от него обаче ще са различни и вълнуващи. Презентирайте уменията си в колкото е възможно по-широк мащаб, няма да съжалявате.
Дева
Водещото събитие е ингресията на ретроградния Меркурий отново във вашия знак. Събитията ще са странни, свързани с много срещи и разговори при това предимно със стари познати, приятели и колеги. Пестете си силите, не разпилявайте енергията в прекалено много направления. Ще реализирате всичките си замисли, ако действате последователно, методично, с умерено темпо и придържайки се към правилата. Отстоявайте позициите си, отчитайки и чуждите интереси.
Везни
Астрологичните събития във вашия знак ще са няколко и от изключителна важност. Есенното равноденствие при ингресията на Слънцето и Новолунието два дни по-късно ще се отразят предимно на творческия ви потенциал при това стимулиращо. Каквито и проблеми да ви изненадат в началото на седмицата през втората половина ще успеете да ги преодолеете.
Ще намерите решение на сериозен финансов въпрос, което от своя страна ще се отрази положително на отношенията ви с близките. Придържайте се към принципите си. Не се стремете към бърз напредък, а към стабилизиране на позициите.
Скорпион
Успехите ще са видими, но това в известен смисъл е „нож с две остриета“. Напредъкът ви ще се забележи не само от хората, които ви предпочитат, но и от такива, които не биха имали нищо против да ви навредят, така че препоръчителната тактика е да не вдигате прекалено много шум около себе си.
Пътуванията на далечни разстояния ще са сравнително безпроблемни. Ако сте намислили да посещавате друга държава и ви е за първи път, запознайте се предварително с порядките и изискванията. Деловите контакти със задгранични или намиращи се на голямо разстояние от вас партньори ще са пълноценни.
Стрелец
Ангажиментите ще се струпват буквално „на талази“. В някои дни ще сте сравнително свободни, в други ще се чувствате притиснати и от времето, и от поведението на околните. Не им разрешавайте да ви манипулират, да ви натрапват мнението си и да ви принуждават да променяте личната си организация.
Успеете ли да прецените кое е действително важно и неотложно, да запазите спокойствие и да не позволите на спонтанния импулс да въздейства върху решенията ви, ще направите всичко, което се очаква от вас.
Не се конфронтирайте с околните дори да ви се стори, че се държат враждебно. Истината е, че напрежението се отразява на възприятията ви и да запазите авторитета си, е за предпочитане пред това да водите безплодни спорове. Самостоятелната работа ще стабилизира психологическото ви състояние и ще стимулира мисловните процеси.
Козирог
Изненадващите преживявания ще засегнат личните ви отношения, но ще са преобладаващо приятни. Що се отнася до обстановката в колектива, тя ще е леко нестабилна, но няма да затрудни изпълнението на задачите ви. В повечето случаи членовете на екипа ще се съобразяват с мнението и препоръките, които давате. Присъствието ви ще им се отразява успокояващо и отрезвяващо. Говорете онова, което мислите, независимо че може да не получите всеобщо одобрение. Рано или късно противоречията ще бъдат изгладени.
Водолей
Не се опитвайте да направите всичко „тук и сега“, особено ако става дума за пътувания, дори и на близки дестинации. Припрените и не добре обмислени действия ще предизвикат по-скоро обратен резултат, който е напълно във възможностите ви да избегнете. В края на седмицата енергетиката ви ще е стабилна с тенденция към нарастване. Творческият ви потенциал – също. Действайте решително, но бъдете готови и за противопоставяне от страна на околните. За да избегнете откритата конфронтация, подгответе си убедителни аргументи.

Print Friendly, PDF & Email