25.03.2023

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Седмичен любовен хороскоп

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица
Овен
Не се поддавайте на изкушения. Най-лошата услуга, която бихте могли да си направите е да се впуснете в любовна авантюра с човек, когото виждате едва ли не за първи път. Още по-зле ще е, ако към такова действие ви подтикнат приятелите.
Телец
Любовните отношения ще са нестабилни. Поведението на любимия човек ще е прекалено натрапчиво, ще се опитва да ви контролира, да ви налага принципите си и не е изключено да изпитате силно разочарование. Опитайте да проведете спокоен разговор по темата. Ако не се получи, може да се стигне и до раздяла.
Близнаци
Привлекателни сте и в комбинация с това готови да отстоявате самостоятелността си на всяка цена. Все пак не прекалявайте с претенциите спрямо половинката си. Колкото и да е търпелив/а, едва ли ще му/й е приятно да се почувства пренебрегнат/а.
Рак
Отстоявайте независимостта си като в същото време не навлизате в чужда територия. Ако не искате приятел/ката да ви оказва помощ, не говорете за затрудненията си. А когато той/тя все пак ви предложи съдействие, не се дразнете, а откажете любезно.
Лъв
В началото на седмицата ще сте раздразнителни. Във ваш интерес е в този период да разредите срещите. Не бързайте да се хвърляте в обятията на някой, който непрекъснато ви обръща внимание. Да ви угажда на капризите все още не е гаранция за истинска любов.
Дева
Настроението ви почти изцяло ще зависи от това на околните. Ако те са усмихнати и дружелюбни и вие ще сте така. Ако ви натоварват с грижите си, ще сте мрачни и неспокойни. Лесно е да се досетите, че трябва да си избирате подходяща компания, за да се чувствате пълноценни.
Везни
Човек, когото познавате отскоро ще ви покаже симпатиите си, но по доста смущаващ начин. Не бързайте да реагирате. Поведението му/й може наистина да е въпрос на лошо възпитание, но може и просто да ви провокира. Изчакайте и наблюдавайте. В края на седмицата ще можете да си изградите правилна тактика.
Скорпион
Влечението към приключения и екстремни емоции на моменти ще е неудържимо. Контактите ще са интензивни и е много вероятно да ви поканят на някакво развлекателно мероприятие. Приемете, но не го обсъждайте с приятел/ката си.
Стрелец
Някой ще предизвика буря от емоции в душата и съзнанието ви. Подсъзнателно ще усетите, че единствената ви цел е да се сближите с него/нея. Преди да направите първата крачка, опитайте се да разберете дали вече не е обвързан/а и, ако отговорът е положителен, откажете се от порива си.
Козирог
Поредица дребни на глед случки ще ви помогнат да осъзнаете, че приятел/ката ви тенденциозно и целенасочено ви манипулира. Прозирайки тази истина, за секунди ще се освободите от илюзиите. Дайте си време за размисъл преди да започнете да „горите мостове“.
Водолей
Поведението на половинката ви на моменти може да е доста странно. Да не отговаря на телефона нито на съобщенията ви. Не се отчайвайте. Позволете си малко уединение. Някои случки ще минат през съзнанието ви като на филмова лента и ще се сетите за причините. Следващата крачка ще е към сдобряването и тя е лесна.
Риби
Настроението ви ще е повече от романтично. За щастие, ще можете да общувате с интригуващи и привлекателни личности. Ограничете се до светски разговори на този етап и не бързайте да се сближавате. Нужно ви е малко време, за да си дадете сметка коя е най-подходящата за вас личност.

Print Friendly, PDF & Email