15.04.2021

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Румен Петков: Цели се дискредитация на изборния процес


„Предлагаме създаването на специален държавен фонд за развитието на малките и средните общини в министерствата на икономиката и земеделието, защото само средствата от Европейския съюз няма да са достатъчни” – каза в Добрич в събота председателят на партия АБВ Румен Петков, след което посети и дома за пълнолетни лица с деменции в село Опанец след Ковид-взрива там. Той изброи поименно починали от коронавируса, ваксинирани с две дози от различни препарати в Плевен, в Габрово, в София друг бере душа и т.н. Искането за паспортизиране за ваксинация е медински фашизъм – добави той. „Постоянните апели и внушения за ваксинация идват от онези, които поръчаха милионите ваксини, сега те са длъжни да ги пласират, за да не покажат, че това е въпрос на грозен рушветчилък за сметка на живота и здравето на хората. Трябва да има мярка” – смята Петков. Според него, недопустимо е и хартиено, и машинно гласуване, след като се плащат милиони за машините, които, според доклад, който има ЦИК, са негодни. „За се стигне дотам „Информационно обслужване да „извкичи” и да каже, че за обработването на резултатите са му нужни дни, значи се стига до дискредитиране на изборния процес и се постига целта на Борисов да се натиска избирателната активност с различни аргументи – Ковид-заразата, че следващият Парламент ще е нестабилен и т.н.” – смята Петков.
„В последните допускаме около себе си за обсъждане идеите за легализация на проституцията, на еднополовите бракове и др. По тях не се говори публично, но утре могат да бъдат материализирани в Народното събрание от техните носители” – добави той.
Защо попита Р.Петков нито една от институциите на говори и няма в дневния си ред факта, ча тази година се навършват 1340 години от основаването на българската държава. „Вдругиден стават 35 години от произнасянето на съда в Рим, с което България и Сергей Антонов се обявяват за невинни по делото за атентата срещу папа Йоан Павел II – една от най-грозните манипулации от заключителния етап на студената война. Пак никой не говори и това ни лишава от гордост и самочувствие” – каза още Петков.
ДТ

Print Friendly, PDF & Email