14.04.2021

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Румен Мунтянов, четвърти в листата на коалиция “БСП за България” в Добричкия избирателен район: Гласът на добруджанци да се чува пред централната власт

Румен Мунтянов, четвърти в листата на коалиция „БСП за България” в Добричкия избирателен район за предстоящите избори за Народно събрание на 4 април, е председател на Областния съвет на БСП и на предизборния щаб. Той е на 35 години, зам.-кмет с ресор „Хуманитарни дейности“ в община Генерал Тошево. Мунтянов е от младите в БСП, които съчетават порива на младостта с отговорността за решенията и действията.
Като кандидат за народен представител, той посочва три приоритета за Добричка област – водоснабдяването, който има социален характер, липсата на адекватна здравна политика в региона, както и масовото обезлюдяване през последните 20 години. И за трите проблема „БСП за България“ предлага конкретни мерки в своята програма – посочва той.
„Ако бъда избран за народен представител, ще имам една основна задача – да работя така, че гласът на добруджанци да се чува пред централната власт. Добруджа и добруджанци заслужават повече във всяко отношение – внимание от депутатите си, инвестиции за нови работни места, помощ за малките земеделски стопанства и т.н. Добре е да се върне усещането, че регионът не е забравен” – категоричен е Мунтянов. 
„Комуникацията между граждани и депутати е с активен диалог, с изразени позиции, много често и със спорове, но носещи удовлетворението, че разбираш събеседника и, въпреки различията, работите в една посока. А тя в нашия случай е „С грижа за хората. С грижа за Добруджа“ – добавя той.

Print Friendly, PDF & Email